AccessTr.neT - MS Access, MS Excel, Visual Basic Destek Sitesi

Tam Görünüm: Access 2007 Video Dersler
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Dünyanın en profesyonel video eğitim şirketlerinden birisi olan Total Training firmasının hazırlamış olduğu Access 2007 video dersleri ciddi bir eğitim kaynağı olacaktır.

Hızlıca saydım yaklaşık 88 tane parçaya bölünmüş. Uzun süre beklemeden indirip hemen seyretmek için uygun ama tek tek indirmek biraz canınızı sıkabilir.

Videolar QuickTime formatında yani MOV uzantılı buna uygun bir video oynatıcı kurmanız gerek bilgisayarınıza.

İndireceğiniz dosyanın içerisinde örnek bir dosya ve diğer derslerin adresleri yer almaktadır. Tüm dersler anlatım sırasına göre listeye eklenmiş durumda.

Forum İçeriği Ziyaretçilere Kapalıdır.

NOT: Derslerin İngilizce olmasına aldırmayın derim. Zaten Access kullanmada sıkıntınız yoksa videoları seyrederken büyük sıkıntı çekmeyeceksinizdir.
Tesekkur
"Hızlıca saydım yaklaşık 88 tane parçaya bölünmüş. Tüm dersler anlatım sırasına göre listeye eklenmiş durumda.ama tek tek indirmek biraz canınızı sıkabilir."

evet bende indirmeye çalıştım..ama..çoook uzun sürüyor.ayrıca rapidshare den dosya indirmek de de kota sorunu var.
tüm bunların video görüntülerini indirip ...tek dosya halinde getirilse yada bunu yapabilecek biri olsa daha iyi olurdu.
şimdiden tşekkürler
Tek tek dosya indirmekle uğraşmak istemeyenler için videoların ilk 3 bölümüne ait 32 adet video dersi 4 parça halinde tekrar yükledim. Toplamda indireceğiniz iyice sıkıştırılmış halde video boyutu 220 MB olacak.

Bu arada videoların nasıl isimlendirildiğinide belirtmekte fayda var zannediyorum:

Dersler 2 Part halinde. Dolayısıyla videolardaki P01 ve P02 şeklinde gördüğünüz kısaltmalardan öncelikli olanı P01.

Her part kendi içinde Chapter 'lara ayrılıyor yani bölümlere. Mesela Part 1 in Chapter sıralaması P01_C01 sonraki P01_C02 vb. şeklinde devam ediyor.

Her Chapter ise Lesson 'lardan oluşuyor yani derslerden. P01_C01_L01 sonraki P01_C01_L02 gibi devam ediyor.

PART 1 Linkleri :
Chapter 1 :

Chapter 2 :

Chapter 2 :

Chapter 3 :

Paylaşım için teşekkürler.
Tesekkur
Tek tek dosya indirmekle uğraşmak istemeyenler için videoların ilk 3 bölümüne ait 32 adet video dersi 4 parça halinde tekrar yükledim. Toplamda indireceğiniz iyice sıkıştırılmış halde video boyutu 220 MB olacak.

Bu arada videoların nasıl isimlendirildiğinide belirtmekte fayda var zannediyorum:

Dersler 2 Part halinde. Dolayısıyla videolardaki P01 ve P02 şeklinde gördüğünüz kısaltmalardan öncelikli olanı P01.

Her part kendi içinde Chapter 'lara ayrılıyor yani bölümlere. Mesela Part 1 in Chapter sıralaması P01_C01 sonraki P01_C02 vb. şeklinde devam ediyor.

Her Chapter ise Lesson 'lardan oluşuyor yani derslerden. P01_C01_L01 sonraki P01_C01_L02 gibi devam ediyor.

PART 1 Linkleri :
Chapter 1 :

Chapter 2 :

Chapter 2 :

Chapter 3 :

PART 2 Linkleri :
Chapter 1 :

Chapter 2 :

Chapter 3 :

Chapter 4 :

Chapter 5 :

Video Derslerdeki Kullanılan Örnek Dosyalar :

Boyutlar :
Part 1 Videoları : 220 MB
Part 1 Videoları : 397 MB
Örnek Dosyalar : 3.92 MB

Evet arkadaşlar bu şekilde tüm videolar Türkiye'de ilk defa derli toplu bir vaziyette AccessTR.Net kullanıcıları için yüklendi. İyi seyirler.
TEşekürlerTesekkur
İLGİ VE PAYLAŞIMINIZA TEŞEKKÜRLER
Referans Adresler