23-06-2008, 11:26 PM
arkadaşlar merhabalar. şimdi 3 tane tablom var. personel kayıt taplosu, servis taplosu ve vardiya taplosu var. şimdi benim bu üç topla üzerinden
1- vardiya taplosundaki isimi personel kayıttan alıyor.
2- personel kayıt taplosunda personelin servisi servis taplosundan alıyor.
3- servis tablosunda servisin hangi saatlerde çalıştığı var.
şimdi,
ben buradan bir personelin vardiyasını değiştirdiğim zman eğer personelin servisi düzenlediğim vardiyada varsa değiştirsin. eğer uymuyorsa uyarı msj versin.
mesela ahmet diye bir personeli ben 07:00 - 15:00 variyasından 23:00-15:00 vardiyasına alacağım. ben bu ahmet presonelini vardiya değişikliği yaparken 23:00 - 15:00 vardiyasına alacağım zaman eğer bu personelin servis saati vardiya saatine uymuyorsa uyarı msj versin. eğer uyuyorsa değiştirsin.
yardımlarınız için şimdiden tşkler. iyi çalışmalar.
acillllll!!!!!
1- vardiya taplosundaki isimi personel kayıttan alıyor.
2- personel kayıt taplosunda personelin servisi servis taplosundan alıyor.
3- servis tablosunda servisin hangi saatlerde çalıştığı var.
şimdi,
ben buradan bir personelin vardiyasını değiştirdiğim zman eğer personelin servisi düzenlediğim vardiyada varsa değiştirsin. eğer uymuyorsa uyarı msj versin.
mesela ahmet diye bir personeli ben 07:00 - 15:00 variyasından 23:00-15:00 vardiyasına alacağım. ben bu ahmet presonelini vardiya değişikliği yaparken 23:00 - 15:00 vardiyasına alacağım zaman eğer bu personelin servis saati vardiya saatine uymuyorsa uyarı msj versin. eğer uyuyorsa değiştirsin.
yardımlarınız için şimdiden tşkler. iyi çalışmalar.
acillllll!!!!!