Kargo Takip No Üzerinden Kargo Hareketleri

1 2
27/09/2024, 00:58

silka

Hocam iyi geceler nacizane küçük bir şey yaptım. Aras Kargo sitesinden takip no ile sorgulama yapacak ve kargo hareketleri kısmında en son verideki bilgileri ilgili alanlara yazacak.

İlginize teşekkürler.
27/09/2024, 16:15

atoykan

Sitede internetten veri çekme ile ilgili çok sayıda örnek var bunları inceleyin. Çalışmanız son derece basic ve şu anda bizim destek vereceğimiz birşey içermiyor, sadece bir form tasarlamışsınız başka birşey yok. Bizler sizin yerinize uygulama geliştirmiyoruz, sizin yaptığınız çalışmalarda farklı perspektifleri sunmaya ve takıldığınız noktalarda çözüm geliştrilmesine yardımcı oluyoruz.

Ancak belirttiğiniz üzere Access ile ilgili bilginiz yok ise öncelikle Access'in ne olduğunu, nasıl kullanıldığını, nasıl işlem yapıldığını, mimarisini, hiyerarşisini öğrenerek başlamalısınız, Excel'e benzer görüntüsü var diyerek bir hevesle işe girişen bir çok arkadaşın yanıldığını anladıktan sonra, devam edip öğrenmeye çalışmak veya vazgeçmek kararını verdiği nokta burası ve öğrenmek noktasındaki cevabınız müspet ise de internetten veri çekmek gibi detayları hata yönetiminin iyi planlanması ve yapılması gereken kompleks çalışmaları yapmaya çalışarak başlamak doğru bir yaklaşım değil. Önce yapıya, sonra temel kodlamaya ve hata yönetimine hakim olmanız gerekli.
1 2