AccessTr.neT

Tam Versiyon: raporda sayfa sayısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
raporunuzda dizayn ile oynayarak 1-1,5 sayfa haline getirmeniz mümkündür. fazla bir bilgi bulunmamaktadır. bu kadar bilgide font boyutunu örneğin 10 puntodan 8 puntoya düşürmeniz size nerdeyse 1 sayfa kazandırır. font olarak 6 punto dahi kullanabilirsiniz. çünkü artık tüm dökümler laser printer ile alındığı için 3 punto dahi okunur şekilde döküyor.
saolun yandemir hocam. dediğinizde haklısınız. ama kullanabileceğim en ufak puntoyu kullandım. raporlarımda detay malesef önemli. dahada ufaltmak sıkıntı olabilir. ama burdan şu sonucu çıkarmış bulunuyorum Access raporda 55 cm yani 2 sayfaya kadar izin veriyor tabi tek kayıt için tabi ayrıntı kısmında... tşkler yardımlarınız için
textboxlar arasındaki boşlukları da yoket birbirine yapıştır. textboxlar üst üste yapışsa da arada boşluk zaten kalıyor.
sayın kesoka en son örneginizde açılan raporda ,kenarlarını (sagdan ) fazla uzayan çizgiler ve metin kutularını biraz sola çekin ,aradaki sayfa boşlukların oluşmadıgını göreceksiniz,4 sayfa çıkan ,1,5 sayfa oldugunu görürsünüz..
sayın celoyce hocam kusura bakmayın ama demek istediğinizi tam olarak anlayamadım. örnek üstünde gösterme şansınız varsa memnun kalırım. tşkler
resimde gördüğün şekilde uzun olanları kısalt.
Sayfalar: 1 2 3 4