AccessTr.neT

Tam Versiyon: Ödeme Belgesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
slm.

arkadaşlar, başka bir sitede çok ihtiyacım olan ödeme belgesi programı buldum deyim yerinde ise gökte ararken yerde buldum. ben bu işi excelde halediyordum bu benim için çok iyi oldu.
Arkadaşlar alpeki99 hocanın (AFAD) örneğini bu bulduğum programa monte etmeyi başaramadım alpeki99 hocanın (AFAD) örneği tam bu programa göre ama ben çok uğraşmama rağmen olmadı. Eğer bu olursa yılalara göre çalışma imkanım olacakki çok süper olur. Bu konuda bana yardım edebilirmisiniz?

Teşekkürler
Selamlar.
Programınızı AFAD'a ben uyarlayabilirim sizin için ancak programınızı FE ve BE olarak ikiye bölmeniz gerekiyor. Bu şekilde çalışmanız gerektiğini belirtmem lazım.
slm.
tamam hocam öyle yapabilirmisiniz.

çok tşk.
selamlar.
İlerleyen saatlerde projenizi eklerim konuya.
Birkaç deneme yaptım düzgün çalışıyor gibi. Eğer bir hata ile karşılaşırsanız tekrar çekinmeden soru sorabilirsiniz.

Şu anda Deneme isimli bir firma oluşturdum. Bu firmanın 2011 çalışma yılı içerisinde sizin programınızdaki kayıtlar mevcut durumda.

DataGenel içinde yer alan Data.mdb dosyasındaki tabloların içini temizledim. Yeni bir firma ve/veya dönem açtığınızda DataGenel içindeki dosyası o klasöre kopyalayacak.
slm.
hocam firmalar klasörünü c klasörüne koydum geçerli yol değil hatası verdi. Bu klasörü nereye koymam gerekir. Muhasebe.mdb masaüstünde.
Tşk.
Sayfalar: 1 2