AccessTr.neT

Tam Versiyon: "Filtre uygula" butonu seçilemiyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar formlarımda yapmak istediğim filtreleme işlemi için,form filtresi ve filtre uygula komutları için butonlar oluşturdum.Fakat form filteri butonuna basıp süzmek istediğim alanları yazdıktan sonra "filtre uygula" butonu seçilebilir olmuyor dolayısıyla ben de filtreleme işlemini acccess menusunden yapmak zorunda kalıyorum bu da zamanımı alıyor.Yardımcı olursanız sevinirim,şimdiden teşekkürler.
Bence bu konuyu örneğinize bir kaç adet kayıt girerek ve yapmak istediklerinizi kayıtları örnek göstererek açıklarsanız daha sağlıklı bir yöntem ile cevap alırsınız. Bunun için girdiğiniz örnekler üzerinden sorunuzu yöneltiniz. Örneğin .......formunda ........düğmesine tıkladığımda ........Tarihine ait ...........Satıcısının gönderilen hambezler kaydını sorgulamak istiyorum gibi...
Örneğinizi 2003 Versiyonda Yüklerseniz Daha Hızlı Yardım Alabilirsiniz.Ayrıca Profilinizdeki Ofis Versiyonunuzu da Belirtiniz.
örneğin analiz yada hambez alım yada sipariş formunda (bunalrın hepsi açılış menüsünde var) ürün adına ..... yazıp aratmak istiyorum,form filtresini seçtikten sonra uygula butonu seçilebilir olmadığı için bunu yapamıyorum.;Bunu yapmam için Access menusunden filtre seçeneklerinden filtre uygula yı tıklamam gerekio bu da çok zamanımı alıyor,bilmem anlatabildim mi.
ofis sürümümü belirttim. 2007de nasıl yapılcağını öğrenirsem benim için daha faydalı olurçünkü 2003le 2007 arasında baya bir fark var .
sn. mehmetb84 lütfen flood dediğimiz mesajınıza başka birisi mesaj yazmadan yeni cevap yazmayınız. eklemek istediğinizi düzelt butonu ile bir önceki mesajınıza ekleyiniz.

örneğinizin 2003 versiyonu ile yüklenmesini istememizin sebebi, yüksek bir çoğunluğun hala daha 2003 versiyonu kullanması dolayısı iledir.
Sayfalar: 1 2