AccessTr.neT

Tam Versiyon: accessde resimli kişi kayıt formu nasıl yapılır?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
access de personel kayıt formu tutmak istiyorum. burada personel ekleme, düzeltme, silme ve fotoğraf olsun istiyoruz. ayrıca kişi hakkında bilgi bölmümü ekleyip, burada sürekli güncelleme yapıp, yaptığımız bütün güncellemeleri kaydetsin istiyoruz. ama ben yapamıyorum
ayrıca eklediğimiz kişileri tek tek rapor alıp fotoğraflı yazdırmak istiyorum...
biliyorum biraz karmaşık ama, ben yapamıyorum. yardımlarınıza ihtiyacım var..lütfen yardım...



Lütfen Site Kurallarını Okuyunuz

Alıntı:5-) Açacağınız konunun başlığına "Şunu Yapamıyorum", "Şurasını Yapamadım", "acil yardım", lütfen yardım", "bana yol gösterin", "bir bakar mısınız" vb. şeklinde yazılmamalı, soru/konunuzu kısaca özetleyecek şekilde olmalıdır. (Örnek: Access'te Form Özellikleri Nelerdir?). Bu kurala uymayan konular çöp kutusuna taşınır.
[Uyarı Puanı: +2]
abi çok özür dilerim bilmiyorum.. şimdi nereye ve nasıl yazacağımı söyleyebilir misiniz. çünkü acil ihtiyacım var.. kusura bakmayın..
Sayın hernann,

Sitemiz içerisinde konu ile ilgili arama yaptınız mı? Çünkü bu konuda birçok örnek ve cevaplanmış sorular var. Size bu örneklerin yararı olacağı kanısındayım.
https://accesstr.net/konu-personel-takip-programi.html
İncelermisiniz istediğiniz bu şekildemi.
Arkadaşlarında belirttiği üzere, öncelikle mevcut örnekleri incelemelisiniz. Bu seferlik ben hazırladım, umarım bir dahaki sefere siz hazırlayıp takıldığınız yerde yardım istersiniz.

Uygulama ile aynı yerde resim klasörünü bulundurmalısınız ve resimleriniz jpg uzantılı olmalı.
Sayfalar: 1 2 3