AccessTr.neT

Tam Versiyon: Zimmet Ve Envanter
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar Öncelikle Söylemek Gerekirse Access Hakkında Pek Bilgim Yok Ama Yapmaya Çalıştığı Şeyi Size Kısaca Özetliyeyim. Şimdi Yapmak İstediğim Kendi Elimde Olan Malzemeleri Bi Formda Toplayıp Daha Sonra Burdan Bayilerime Malzeme Gönderdiğimde Elimde Olan Stokdan Gönderdiğim Malzemeyi Oraya Aktarsın Bir Nevi zimmet İşlemi Ama Kendi Stoğumdada Zimmetlediğim Malzeme görünsün istemiyorum. Bu Tarz Birşey Yapmak İstiyorum Yol gösterebilecek Arkadaşlara Şimdiden Tşk Ediyorum.
Eğer Access kullanım bilginiz yoksa öncelikli olarak bu konuda temel bilgileri edinmeniz iyi olur. Yapacağınız şey klasik stok takip işleminden çok aşırı farklı değil. Stok tablonuz dışında zimmetler tablonuz olacak. Stok kodunu ve hangi cariye verdiğinizi zimmetler tablonuza kaydedeceksiniz. Stok geri gelince zimmet durumunda değişiklik yapacaksınız.
Cvp İçi Teşekkür Ederim Çok Fazla bilgim Olmasada Söylenileni Yapabilicek Durumdayım =) Ufaktan Bişeyler Yapmaya Çalışıyorum Takıldığım Yerlerde Yardımınızı İsteyeceğim.
Bişeyler Yapmaya Çalıştım Ama Gerçek anlamda İstediklerimi Yapamadım. Örnekte Varlıklar Tablosuna Elimdeki Ürünleri Giriyorum Burdanda Bunu Herhangi Birine zimmetlediğimde Varlıklar Tablosundan düşüp Zimmetli Cihazlar Kısmına Eklesin istiyorum.

http://ul.to/mndf8uem
Varlıklar tablonuzda zimmete vereceğiniz cihazları sadece 1 kere tanımlayacak/kaydedeceksiniz. Daha sonra zimmet olarak başkasına verdiğiniz cihazları takip etmek için zimmetler tablonuz ayrı şekilde olacak. Zimmet tablonuzda verdiğiniz cihazı hangi tarihte kime verdiğinizi kaydedeceksiniz. Geri aldığınızda da zimmet tablosundan ister silersiniz isterseniz zimmet durumunu güncellersiniz.