AccessTr.neT

Tam Versiyon: Form üzerinden girilen veriyi çoğaltma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Yeni araç girişi yaptığım formumun üzerine bir alt form ekleyerek Ana formda girdiğim araç bilgilerini alt forma yazacağım her plaka için çoğaltılmasını nasıl sağlayabilirim.

Örneğin;
Tek seferde aynı marka ve modelde 10, 20 veya 30 araç geldi bu araçların girişini ana formda bir kez girip sol tarafta (Alt forma) ise sadece plaka girerek çoğaltmak istiyorum.
En hızlı ve basit hali ile aklıma bu geldi ancak farklı çözüm yollarıda var.
sn alpekı99 sanırım pc de problem var konuyu goruntuleyemıyorum. Cevabı telefon uzerınden yazıyorum. Sorunu cozercozmez cevabınıza bakacagım.
Sn. alpeki99
Sanırım benim pc den kaynaklı geçici bir sorun du düzeldi. Daha önce sorun yaşamamıştım.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Sorumun farklı açıdan bir çözümü olmuş, daha önce kaydı kopyala ile geçici tabloya oradan (birincil anatar) plakaları değiştrip ekleme sorgusuyla asıl tabloya aktarıyordum bu yöntemle geçici tablo olayı devreden çıkar herhalde.
Çok teşekkür ediyorum
Sayın iscinar;
Öncelikle alpeki99 hocamdan af diliyorum. Değişik bir bakış açısı getirmesi açısından eklemek istiyorum. Kendi bilgisayarım olmadan ve F klavye ile ancak yapabildim.
İncelerseniz ve bilgi verirseniz memnun olurum.
Kolay Gelsin.
Sn. Kur@l
Çözümünüz için sizede teşekkür ediyorum güzel olmuş fakat araç üzerindeki ekipmanların onay kutusu eksikse kaydetmiyor, her ekipman da her araçta olmayacak dolayısıyla bazı alanların boş geçilebilmesi lazım.

Cevabınız gecikti kusura bakmayın. Ancak bu gün ne hikmetse iş yerinde konuları açmakta sıkıntı yaşıyorum bir kez açtım bir daha açamadım sorun benim pc ile ilgili.
Sayfalar: 1 2