AccessTr.neT

Tam Versiyon: yürüyen bakiye soru?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Düzeltmedir. Ekteki Access dosyasın da Ana_Ekran_Personel formunun içinde bulunan liste kutusundaki bir isim çift tıklandığı vakit Personel_Maas_Ayrinti formu açılmaktadır. Açılan formda kalan bölümünü bir türlü yürüyen bakiye yapamamış bulunmaktayım. yeni girilen kayıtlar yukarıda kalmaktadır. yapmak istediğim ilk kayıttan başlayarak örn: (yılmaz 01,01,2011 tarihinde 250 tl avans almış KALAN: -250TL, 05,01,2011 tarihinde 125TL avans almış KALAN: -375TL 10,01,2011 tarihnde 600TL maaş girişi yapılmış KALAN: 225 TL) her sütuna baktığımda orada ne kadar alacağı var veya nekadar borcu var görmek. yukarıdaki örneğe göre en üst satırda +225 TL gözüknesi gerekiyor. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Sayın özgüryasin;
Saorgu1 ve çift tıklanınca açılan formun liste kutusunda bakiye meselesi yapılmıştır. inceleyiniz.
Kolay Gelsin.
Yaptığım Kural ihlalinden dolayı üzgünüm. Sorum güncellenmiştir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Kural Hocam örnek ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Fakat tam olarak istediğim bakiyen ini gözükmesi değil yürüyen bakiye olması. soruyu güncelledim.
Sayın Özgüryasin;
Sorgu1 Sql cümlesini aşağıdaki gibi değiştir. Liste Kutusunada buna göre uyarla.


SELECT Personel_tablo.Kimlik, Personel_tablo.personel_tarih, personel_adi.Personel_adi, Personel_tablo.personel_aciklama, Personel_tablo.personel_giris, Personel_tablo.personel_cikis, Personel_tablo.personel_not, Personel_tablo.personel_kalan, Personel_tablo.personel_no, Dsum ("personel_giris","Personel_tablo","[personel_no]=" & [Personel_tablo].[personel_no] & " and kimlik<=" & [Personel_tablo].[kimlik])-DSum("personel_cikis","Personel_tablo","[personel_no]=" & [Personel_tablo].[personel_no] & " and kimlik<=" & [Personel_tablo].[kimlik]) AS bakiye, Dsum ("personel_giris","Personel_tablo","[personel_no]=" & [Personel_tablo].[personel_no]) AS giris, Dsum ("personel_cikis","Personel_tablo","[personel_no]=" & [Personel_tablo].[personel_no]) AS cikis
FROM Personel_tablo LEFT JOIN personel_adi ON Personel_tablo.personel_no = personel_adi.Personel_No
WHERE (((Personel_tablo.personel_no)=1))
ORDER BY Personel_tablo.Kimlik, Personel_tablo.personel_tarih;
alkis+rep Kural Hocam çok teşekkür ederim yardımların için. tam istediğim gibi