AccessTr.neT

Tam Versiyon: Shift Tuşunu Engelleme ve Engeli Kaldırma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
64 bit Access kullanıyorsunuz. Bununla ilgili sitede bolca bilgi mevcut. Hata veren modüldeki function kelimesinden önce Ptrsafe sözcüğünü ekleyin.
Bende 64 bit olmadığı için deneyemedim ama biraz birşeyler yaptım. Aşağıdaki örnek çalışıyor mu bir bakın.
hocam aynı hatayı alıyorum bunun nedeni nedir. 64 bit olması mı
Evet. Şu ofisinizi 64 kurmayın, her uygulamada sorun yaşarsınız diye birkaç defa yazmıştım. Sanırım siz de artık ofisinizi 32 bit yüklemeye veya ptrsafe ile ilgili yazıları siteden hatmetmeye karar vermelisiniz. Img-grin) Bende office 32 bit olduğu için deneyemiyorum. Sitede Access'i iyi derece kullanan ve size yardım edebilecek hiç bir arkadaşın 64 bit kullandığını da sanmıyorum. Bir ara delikanlılık yapıp 64 bite geçmiştim. En fazla 6 saat dayanabildim çünkü her açtığım Access dosyasında api vardı ve modüllerdeki declare fonksiyon satırları mutlaka hata veriyordu. Baş edemeyeceğimi anladığım için ofisimi sildim ve 32 bite döndüm. Şiddetle ve şiddetüstü öneririm.
Bu arada bir tane daha ptrsafe olması gereken yer gördüm. Onu da değiştirip örneği yeniledim. Tekrar indirip dener misiniz. Bu kadar uğraştık, bari meraklılarına bir hatıra kalsın Img-grin)
hocam teşekkür ederim. oldu çok sağolun. kusura bakmayın geç cevap yazdım. iyi çalışmalar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15