AccessTr.neT

Tam Versiyon: Daimi Arama programı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba arkadaşlar; bir program üzerinde çalışmaya başladım; yardımlarınızla bu programı bitirsem önce bana, sonra vatana ve Sakarya'ya faydalı olacak, savcılıktan gelen fırça ve tekitlere karşı duruş sergilemimze yardımcı olacaktır.

10 üzerinden 1.noktadayım accesste.

3 ve 6 aylık vermemiz gereken Faili Mechul olaylar var, formda girişini yapacağız ve açılan kutudan 3 veya 6 yı sececğiz....altta bir tablo olacak ve bir sonraki yazmamız gereken tarihi gösterecek..Örnek 13.01.2012 de yanıt verdiğimiz ve 3 aylık sectiğimiz yazıya altta otomatik olarak 3 ay eklenecek ve 13.04.2014 de yaz uyarısını verecek, yazılacak il tarih en başta olacak ve sırasına göre alta tasniflenecek...Forma girdiğimiz verileri kaydet dedikten sonra yazdır komutu ile bir paraflı bir parafsız yazıp otamtik arşive atacak.

Sistem bu, önerilere ve hele hele yardımlara açık olduğumu belirtmek isterim; Öğrenerek uğraşarak yapmak istiyorum.

Tşk.

Ek Dosyalar
 daımıarama.rar(48.9 KB)



Ek Dosyalar
 ustyazı.rar(11.7 KB)
kısa zamanda sadece az bir bölümünü yani metin kutularının tablo/sorgu bölününü yapabildim rapor bölümünü vaktim olmadıgında düzenleyemedim insallah sabah yaparım olmayan yerlerini yazarsınız artık
Ek Dosyalar
 daımıarama.rar(38.64 KB)

Ek Dosyalar
 daımıarama örnek.rar(63.37 KB)
Sn.Simendifer; ilginize ve emeklerinize teşekkür ederim.
İnceledim; rapor bölümünde ekte ilettiğim word çıktısı şeklinde üst yazı çıkarıp savcılığa göndermeliyim.Forma giriş yapıp kayıt ettikten sonra altta bir sonraki cevap tarihi otamatik olarak sıralanmalı; örnek: 15.01.2012 de yazdığım ve dönemini 3 aylık girdiğim olayı altta; bir sonraki cevap tarihi 15.04.2011 olarak göstermeli bu alt formda; Müşteki ada soyadı-suc-savcılık no(2011/125830 gibi) ve ilk yazılcak tarih(15.04.2011) olmalı.

SAVCILIKNO; Adı Soyadı;ve Herhangi bir tarihte yazılacakları bul denince bana bulmalı.

Suc ismini ve tarihini girince zamanaşımı tarihini otomatik kendisi vermeli(ÖRN: Evden Hırsızlık::: 15.01.2012(suctarıhı)-8 yıl eklemeli ve zamanaşımı tarihine (15.01.2019) yazmalı...Bu demektir ki biz bu olayı 15.01.2019'a kadar savcının talimatına göre 3 veya 6 ayda bir takip edip yanıt yazmalıyız.Img-grin
2-3 paragraf soru yazıp cümleyi "olmalı","bulunmalı" yazarsanız bu uygulama yaptırmaya girer. Img-grin

Simendifer hocanın eklediği raporun bir kısmını düzenledim, geri kalan kısmı düzenlemek size ait.
Metin kutuları ekleyip denetim kaynağını düzelteceksiniz. Uğraştığınız halde yapamıyorsanız takıldığınız yerleri sorunuz.


Ek Dosyalar
 daımıarama örnek_sled.rar(40.13 KB)


Sn.Sledgeab inan öyle bencilce hedefim yok, ama uğraşıp yapamayınca programı da hemen kullanmam gerktiği için böyle cümleler kurup cebren ve hilie ile pc yi oğlana bırakmak zorunda kalıyorum.

O zaman izninizle şöyle yapalım, siz dahil usta ve usta adayları bana aşama aşama sıralamayı ve yapılması gerekenleri yazsınlar bende cebelleşip yapmaya çalışayım;

Metin kutusu dediniz, bunu raporları tasarımda açıp yapacağım değil mi ?

Tşk.
tamam ekledim.,oğlan başımda
Sayfalar: 1 2 3 4