AccessTr.neT

Tam Versiyon: Resimlerle Çalışma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar bir personel programı olduğunu düşünün ve kişilerin resimlerini de ekleyerek çalışmak istiyoruz. İsim listesini sırayla kayıtlarda gezinirken her ismin karşısında oraya eklediğimiz resminin de gelmesini istiyoruz. Bu konuyla ilgili bir çalışma yapılmış formda ve ceaplanmışların arasına konulmuş ancak çözümü bulunmamış. Bu konuda oradakinden daha farklı bir çalışma örneği ya da bu konuda bilgi verebilirsiniz.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
POLSOFT Finali indirin...

Forum Adminimiz Sayın sledgab'ın Access ile yapmış olduğu bu programdan faydalanabilirsiniz.

Hem aradığınız özellik orda var...

https://accesstr.net/polsoft-final-t-67.html
Sayın Nadir46 bahsetmiş olduğunuz konu garanti atlantis8334 e aittir. Konu çözümlendi ancak konu gereksiz yere uzadı. Ayrıca demiş olduğunuz konunun hiçbir farklı yönü yok. Hatta şunuda ifade edeyim benim eklemiş olduğum bir örnek var. Formunuza personel resimlerini Webcam'den aktarabiliyorsunuzda. Yani aynen ÖSS başvurularında öğrencinin Webcam ile resiminin çekilmesi ile aynı özellikte bir örneğim dahi vardı. Farklı olan yer neresi onu anlayamadım. Detaylandırırsanız sevinirim.
sayın tdsharun, ilginize teşekkür ederim. Ancak bu çalışma benim seviyemin çok üstünde. Resim eklemeyi örnekleyen daha basit bir örnek var mı?
Bu konu ile ilgili bir sürü örnek var Sayın Nadir46... Forumda "resim" diye arama yapmış olsaydınız örnekleri rahatlıkla bulabilirdiniz.

Benim gözüme çarpan konular şunlar:

Kullanıcı Kayıt ve Resim Ekleme Uygulaması

https://accesstr.net/otomatik-resim-getirme-t-1127.html

https://accesstr.net/resim-ekleyince-dos...t-863.html

https://accesstr.net/resim-ekleme-hatasi-t-748.html

https://accesstr.net/resim-eklemek-t-639.html

Siz bunları bi inceleyin. İçlerinden hangisini beğenirseniz onun üzerinden konuşalım...

Kolay gelsin...
https://accesstr.net/forma-resim-yukleme-t-278.html

adresinde yer alan 2 numaralı mesajda yer alan sayın simendifer abimizin eklediği örnekleri incelemenizi tavsiye ederim.
Sayfalar: 1 2