AccessTr.neT

Tam Versiyon: recordset
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
herkese iyi akşamlar..
formda herhangi bir açılan kutudaki veriyi değiştirmek istediğim zaman aşağı kısımda BU RECORDSET GÜNCELLEŞTİRİLEMEZ. diyor.sorun neden olur çözümü nasıldır.
Sanki programcı tarafından düzenlenen bir hata mesajı gibi geldi bana, örneği eklemeniz mümkün değil mi? Çok daha kolaylıkla çözüme ulaşılabilirdi.
(25/06/2012, 21:22)ercansahin yazdı: [ -> ]Sanki programcı tarafından düzenlenen bir hata mesajı gibi geldi bana, örneği eklemeniz mümkün değil mi? Çok daha kolaylıkla çözüme ulaşılabilirdi.
iyi akşamlar ercan bey;
Sanki programcı tarafından düzenlenen bir hata mesajı gibi geldi derken neyi kastettiniz. örneğimi ekliyorum. MESLEKI formunda herhangi bir veriyi değiştirmeye çalışın hatayı göreceksiniz.

pss 25.06.rar
İnceleyin lütfen. Problem formun kayıt kaynağında kullandığınız sorgu ve Ünvan için kullandığınız Açılan Kutudan kaynaklanmaktaydı. Giderildi. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.

pss 24.06_2012-06-25.rar
ercan bey ilginiz için teşekkürler;
neden MESLEKI formunun kağıt kaynağını MESLEKIS yapınca ve unvan kısmını değer listesi yapınca recordset hatası alıyorum
Çünkü oluşturduğunuz sorguda uygun olmayan ilişkilendirme yaparak, sorgunun tabloya kayıt yapma yeteneğini ortadan kaldırmış oluyorsunuz.
Sayfalar: 1 2 3 4