AccessTr.neT

Tam Versiyon: Form açılışında arama hatası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
ekte gönderdiğim dosyada kisibilgileri formuna tıklandığında parametere gir uyarısı çıkıyor uyarıyı es geçtiğim zaman formda öğrenci ara bölümü çalışmıyor hata veriyor.
Office 2010 kullanıyorum ve Kisibilgileri formunuz parametre istemeden açıldı. Öğrenci arama bölümüde sorunsuz çalışıyor.
ben Windows 8 kullanıyorum bundan kaynaklanıyor olabilir mi? Dün sorun yoktu bugün var
Bilemiyorum Ben Windows7 kullanıcısıyım ve program sorunsuz çalıştı. Yalnız parametere uyarısı için formüllerinizi gözden geçiriniz ve türkçe karakterler varsa değiştiriniz.

Örnek Formlar!FormAdi!MetinKutusu

yerine


Forms!FromAdi!MetinKutus gibi.
sorun düzeldi. gönderdiğim dosyayı kullanıyorum sorun yok. hazır konu açmışken bir soru daha sorayım kisibilgiler formundaki öğrenci görüşmesi yap butonu tıklandığında açılan form sadece kisibilgileri formundaki kişiye ait olacak şekilde ayarladım fakat ögrencigorusmesi formunda liste kutusunda tüm kayıtlar görünüyor. bunu sadece o öğrenciye ait olan kayıtların görünmesi olarak ayarlayabilirmiyiz
kisiler tablonuz ile ögrencigörusme tablonuz aranızda bir ilişki olmadığı için gorusme tablonuza org_id adında bir alan ekleyerek bir şeyler yaptım.
KOntrol için deneme isimli öğrencinin görüşmelerine bakabilirsiniz
Sayfalar: 1 2