AccessTr.neT

Tam Versiyon: İki tarih arasındaki kayıtları saymak ve raporlamak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Sayın Mehmet Demiral belirtmiş olduğunuz "+" "-" olayı başarılı söylediğiniz gibi yaptım olumlu sonuç aldım. Teşekkürler.
Teşekkürler.
Bir Tablo Oluşturdum

Burada servis ve digiturk tablosunu nasıl ilişkilendiririm.

Yani işleyiş şöyle kişi üye olurken bilgileri giriliyor. daha sonra arıza bilgileri alt forma giriliyor Üyenin altında servis bilgilerini görebilmem lazım
Bir önceki sorunuza verdiğim cevabı inceleyerek önce onu bir sonlandırı mısınız? Bir konu bitmeden yeni bir konu açtınız sanırı. Bence bu konuyu kapatalım ve alt form konusuyla ilgili sorunuzu başka bir soru olarak açalım. Çünkü konumuz tamamen ayrı bir biçime döndü. Öyle olunca arşiv olma özelliğimiz kaybediyoruz. İnsanlar konu başlıklarından hareketle bu bilgilere ulaşabilmeli.

Siz bence üstform -altform abğlantısıyla ilgili forumumuzun dersler bölümünü inceleyin. Sonra örneğiniz üzerinde çalışalım.

Kolay gelsin.
Teşekkürler ona başka konu açalım bu problem çözülmüştür.
(07/02/2009, 17:51)mehmetdemiral yazdı: [ -> ]Bir önceki sorunuza verdiğim cevabı inceleyerek önce onu bir sonlandırı mısınız? Bir konu bitmeden yeni bir konu açtınız sanırı. Bence bu konuyu kapatalım ve alt form konusuyla ilgili sorunuzu başka bir soru olarak açalım. Çünkü konumuz tamamen ayrı bir biçime döndü. Öyle olunca arşiv olma özelliğimiz kaybediyoruz. İnsanlar konu başlıklarından hareketle bu bilgilere ulaşabilmeli.

Siz bence üstform -altform abğlantısıyla ilgili forumumuzun dersler bölümünü inceleyin. Sonra örneğiniz üzerinde çalışalım.

Kolay gelsin.
memet hocam
ben gene konuya maydonoz olayım taşınmadan
şimdi ana tablodanoluşturduğumuz bir sorgu aracılığı ile işin türü toplamlarını görebileceğimiz bir rapor nasıl yaparız.
Yani raporda sadece
bilgisayar formatı 1 adet
bilgisayar bakımı 4 adet yazacak.[attachment=1610]
Sayfalar: 1 2 3 4