10/02/2009, 18:42
Private Sub Komut32_Click()
On Error GoTo Err_aktar
Dim Klasor As String
Klasor = CurrentProject.Path & "\SONUÇLAR HAFTALIK.xls"
If MsgBox("Verileri Excele aktarmak istiyor musunuz? ", 36, "SONUÇLAR HAFTALIK.xls 'ye aktarılacak") = 6 Then
DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, 8, "SONUCLAR_HAFTALIK", Klasor, True, "ISTATISTIK"
MsgBox "Aktarma işlemi tamamlandı. Sonuçlar Excel sayfasını açıp sonuçları görebilirsiniz .Saygılar", 0, "VERİ AKTARIMI"
Exit_aktar:
Exit Sub
Err_aktar:
MsgBox Error$
Resume Exit_aktar
End If
End Sub
Ben bu şekilde verileri aktarıyorum.
Ancak “SONUÇLAR HAFTALIK.xls” dosyası içerisindeki “ISTATISTIK” sayfasındaki tüm ESKİ verileri silmek istiyorum. exceldeki "ISTATISTIK" adlı sayfadan da exceldeki mevcut matbuu tablolara aktarma işlemi yapıyorum.
lütfen bana yardım edin.
On Error GoTo Err_aktar
Dim Klasor As String
Klasor = CurrentProject.Path & "\SONUÇLAR HAFTALIK.xls"
If MsgBox("Verileri Excele aktarmak istiyor musunuz? ", 36, "SONUÇLAR HAFTALIK.xls 'ye aktarılacak") = 6 Then
DoCmd.TransferSpreadsheet acExport, 8, "SONUCLAR_HAFTALIK", Klasor, True, "ISTATISTIK"
MsgBox "Aktarma işlemi tamamlandı. Sonuçlar Excel sayfasını açıp sonuçları görebilirsiniz .Saygılar", 0, "VERİ AKTARIMI"
Exit_aktar:
Exit Sub
Err_aktar:
MsgBox Error$
Resume Exit_aktar
End If
End Sub
Ben bu şekilde verileri aktarıyorum.
Ancak “SONUÇLAR HAFTALIK.xls” dosyası içerisindeki “ISTATISTIK” sayfasındaki tüm ESKİ verileri silmek istiyorum. exceldeki "ISTATISTIK" adlı sayfadan da exceldeki mevcut matbuu tablolara aktarma işlemi yapıyorum.
lütfen bana yardım edin.