AccessTr.neT

Tam Versiyon: ACCESSTR KODBANK
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sn. Üyelerimiz uzun süredir yapımı devam eden, işlerimizden dolayı tamamlayamadığımız ve hala daha yenileme çalışmaları devam eden kodbank'ımız yenilenmiş yüzüyle sizlerle. Online Kodbankamızı yayına koymamıştık bu sefer Tüm üyelerimizin görebileceği bir yere ekliyoruz.


ilk kez açtığınızda karşınıza çıkan formda kullanıcı adınızı ve şifrenizi belirliyorsunuz. Daha sonra bu kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapıcaksınız. isterseneniz değiştirebilirsiniz. Programımızın daha bitmediğini ve hala güncellendiğini lütfen unutmayalım. Hataları ve eksikleri bizlerle paylaşırsanız. Accesstr Ailesi olarak Sizler için En iyisi hazırlabiliriz. Programı ekteki dosyadan indirebilirsiniz. Bir kaç ekran görüntüsüylede indirmeden fikir edinebilirsiniz.

[Resim: 49301038qm8.jpg]

[Resim: 98553000ua7.jpg]
Run Time Errror
Bir çok yerde...

1. Run time eror 35603 invalid key categpry wizard
2. Richtx32.ocx bulunamadı
3. Kategori isimlerinden accessi 123 yaptım. Bir daha Access listelemedi.
Beyler ben taşıdım konuyu. sanırım setup gerekecek bu program için.
Evet, bende de aynı. Bazı dll ve ocxler ilave edilmesi gerekiyor. Sanırım bir setup yapıp gerekli runtime veya kütüphaneyi de bu kurulumda kurdurabiliriz. Veya bir gerekli kütüphane kurulumunu önceden yaptırmak da olabilir. Egemen'in belirlediği eksikler bende de aynen. Özellikle Richtx32.ocx kesinlikle gerekiyor.
Setup Dosyası oluşturdum. Ekstra yinede .ocx dosyasını da ekledim. Bilgi verirseniz Sevinirim.
çalıştı. o anlamda problem yok. eline sağlık
(14/02/2009, 17:30)syrup yazdı: [ -> ]eline sağlık

Teşekkürler.
Sayfalar: 1 2