Oncelikle butun forum arkdaslarima selamlar. Office 2007 kullaniyorum ve forumdan indirdigim bazi ornekleri acarken bir hata geliyor ve acamiyorum(kullanamiyorum). Ornek Hata resimlerini ekliyorum.Herkese simdiden tesekkurler.
Saygilarimla.
bu örneklerden birnin linkini verebilirmisin ?
yeni bir veritabanı oluştur, daha sonra Veritabanı penceresinde sağtıklayıp "Al" seçeneği ile hata veren uygulamadaki tüm nesneleri (Seçeneklerdeki ilişkiler, alma/verme özellikleri vs. vs. dahil) oluşturduğun yeni veritabanına al.
(30/04/2009, 12:28)sledgeab yazdı: [ -> ]yeni bir veritabanı oluştur, daha sonra Veritabanı penceresinde sağtıklayıp "Al" seçeneği ile hata veren uygulamadaki tüm nesneleri (Seçeneklerdeki ilişkiler, alma/verme özellikleri vs. vs. dahil) oluşturduğun yeni veritabanına al.
Sayin sledgeab tesekkur ederim eminim cok kullanici bu durumla karsilasacaktir.
Fakat bunun neden gerceklestigi hakkinda bir bilginiz var mi ? yada normal acabilmek icin ne yapmamiz gerektigi hakkinda
nedeni farklı dildeki ofis, muhtemelen başka dilde ofis kullanıyorsun.
2007 full kuruldu mu ? Geçenlerde grafiklerle yaşanan bir problemde, hocalar çok detaylı bilgi vermişlerdi . OLE desteği sağlayan Office in diğer programlarının da kurulmuş olması yaşadığım problemleri ortadan kaldırmıştı.