AccessTr.neT

Tam Versiyon: Ücretli Özel Üyelik
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
sizleri ,karşılık beklemeden verdiğiniz bu hizmetten dolayı can-u gönülden tebrik ediyorum.bu hizmetinizde bir nebzede olsa bizimde katkımızın olmasını severek kabul edeceklerdenim.mevlam sizleri muvaffak etsin.
Teşekkürler sayın yılmaz...
Sn syılmaz67, siz ve diğer arkadaşların destekleri ile daha iyi yerlere geleceğimize şüphe yok. Hassasiyetiniz için teşekkür ederiz..
Merhaba, sitemizin verdiği hizmet maddiyatla ölçülmeyecek kadar büyük. Hizmet ve emeği geçen herkese teşekkürler... Tabii... sitemizin kurucu sahiplerine bir teşekkür yanında maddi anlamda destek olmak en azından sitemizin giderlerini karşılamak tüm arkadaşlarımızın üstünde düşünmesi gereken bir konu olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda küçük bir yardımın en kötü sigaranın 5 lira olduğu bir dönemde hesabının yapılmayacağı kanaatindeyim. Bir üye olarak tüm arkadaşları bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum... Sitemize verilecek her desteğin bilgi pınarından su içeceklere daha fazla akacağını düşünüyorum... Saygı ve sevgilerimle...
Sn orhanacan, bu şair kişiliğiniz ve katkılarınız için çok teşekkürler.. Umarım sizin gibi düşünenlerin sayısı her geçen gün biraz daha artar..
site açılmadan öncede ozan kardeşim tanıştığım bir dostumdu şimdide öyle...tabi ki destek için elimizden geleni yaparız..hele birde siteden ve siz değerli hocalarımızdan öğrendiklerimizi hesaba katacak olursak hakkınız 30 tl ile ödenmez...her zaman accesstr deyiz..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14