AccessTr.neT

Tam Versiyon: Ön İzlemeden Rapor Yazdırma Sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Ön İzlemeden Rapor Yazdırma linkindeki uygulamayı benim bilgisayarda denedim ekteki hatayı verdi. Arkadaşlar bu konuda ne yapmam lazım yardım lütfen Hata ekteki örnekte bile aynı hatayı aldım.
teşekkür ederim.
Hata, bir raporun "kapandığında " olayına yazılan "kapanan raporu yazdır" komutundan kaynaklıdır.Raporun yazdırılması ancak rapor kapanmadan önce mümkündür. Bunun için komutu bir raporun kapatılması üzerinden değil de bir form üzerine konan düğmeden çalıştırmak daha mantıklı olacaktır.
Mehmet Hocam önizlemede yazdırma yapma mümkün mü? Yazdırla ilgili hiç bir şey yok. Birde kaç nüsha yazacağını belirliyebilirmisin. Bunları yapmak mümkün mü?
Teşekkür ederim.
Ön izlemede yazdırmak için raporu açtığında sağ tıkla,
sledgeab hocam ben bir türlü yapamadım. ben Access penceresini gizleyince önizlemede sağ klikte hiç bir fonksiyon olmuyor.formdaki veriyi girince rapor çıktısını almak cevaplanmış sorularda Sağlık Kurulu.rar inceliyebilirmisiniz. İlki değil ikinci rar dosyası birde form üzerinde yazdır butonu yapıyoruz ya onun iki nüsha çıkması için iki kere tıklamadan başka ne yapabiliriz.
teşekkür ederim.
CTRL+P yapsanız yazdır penceresi gelecektir.
Sayfalar: 1 2 3