AccessTr.neT

Tam Versiyon: Pages ekranında makro çalıştıran buton
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba
Ekeki dosyada ilk resimdeki formda makroları çalıştıran butonlar var.
Bu butonları data Access pages de çalıştımak oraya böyle butonlar eklemek mümkünmü?
Saygılarımla.

[attachment=5319]
(10/11/2009, 17:45)omurozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba
Ekeki dosyada ilk resimdeki formda makroları çalıştıran butonlar var.
Bu butonları data Access pages de çalıştımak oraya böyle butonlar eklemek mümkünmü?
Saygılarımla.

bu soru çokmu saçma kimse bişey yazmamış Img-cray
Sn Omurozkan sorunu biraz daha açabilirsen bir şeyler yazan olabilir. Sorudan pek bir şey anlaşılmıyor. Anladığım kadarıyla cevap vereyim, Access te buton eklemek ve çalıştırmak elbette mümkün.. Saygılar...
sn. omurozkan,

Sorununuzu çözebildiniz mi bilmiyorum ama en azından sorunuza cevap yazılmadığını görüyorum.
Bu sanırım accesste "data Access pages" özelliğinin pek tutulmamasından kaynaklanıyor.
Kendi adıma söyleyeyim, ben hiç kullanmadım, pek tavsiye edebileceğim bir şey de değil.
Access XP'yi ilk öğrenirken biraz baktım ve yapılabileceklerin kısıtlı olmasından dolayı çok da hoşuma gitmedi.

Web üzerinde Access veritabanı ile uygulamalar yapmak için genelde ASP tarzı programlar tercih ediliyor.
Benimde size tavsiyem bu veya buna benzer programlar kullanmaktır.

ASP ile uygulama geliştirmek ile google'da arama yaparsanız internette geniş bilgi bulabilirsiniz.
(12/11/2009, 09:04)omurozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(10/11/2009, 17:45)omurozkan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba
Ekeki dosyada ilk resimdeki formda makroları çalıştıran butonlar var.
Bu butonları data Access pages de çalıştımak oraya böyle butonlar eklemek mümkünmü?
Saygılarımla.

bu soru çokmu saçma kimse bişey yazmamış Img-cray


cevap yazdığımızda geri dönüş yapıyor musunuz?
Pages ekranında makro çalıştıran buton konulamıyor cok denedim ama olmadı.
Yinede emeği geçenlere teşkkür ederim.