AccessTr.neT

Tam Versiyon: Gün Farkı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Değerli arkadaşlar,Sipariş takibinin ve işlemlerininin yapıldığı mevcut bir Access veri tabanına giriş yapan personelin KPI-ölçümlerini yapmak için siparişin geliş tarihinden işlem tarihine kadar geçen süreyi gün olarak hesaplatmak istiyorum. Sitenizde bu konu ile detaylı örnekleri inceledim. Visual basic bilgim olmadığından kodları uygulama konusunda zorlandım.Yabancı kaynaklı bir sitede ekde örneğini verdiğim şekilde basit bir çözüm buldum ve uyguladım ancak istediğim sonuç hata olarak geliyor, nerde yanlış yapmış olabilirim.Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Dosyayı Access 2003 olarak değiştirdim
Yeni konu açarken dikkat etmeniz gerekenler

* Açacağınız konunun başlığı "Şunu Yapamıyorum", "Şurasını Yapamadım", "acil yardım", lütfen yardım", "bir bakar mısınız" vb. şeklinde yazılmamalı, sorununuzu kısaca özetleyecek şekilde yazılmalıdır. (Örnek: Access'te Form Özellikleri Nelerdir?)
* Sorulara örnek uygulama eklemek zorunludur. Ekleyeceğiniz örnek uygulama Ms Access ise "Araçlar / Veritabanı Hizmet Programları / Veritabanı Sıkıştır ve Onar" yolunu kullanarak Access ortamında sıkıştırdıktan sonra herhangi bir sıkıştırma programıyla (Winrar, Winzip, 7zip vs) sıkıştırıp ekleyin.
* Ekleyeceğiniz örnek uygulamayı "Ofis 2003" versiyonunda (mdb, xls uzantılı olarak) ekleyiniz.
* Bunlara dikkat edilmeden açılan konular çöp kutusuna taşınır. Konuyu açan düzeltinceye kadar çöp kutusunda kalır.

Anlayışınız için teşekkür ederiz,
AccessTr.neT Yönetimi
.
Örneğinizi 2003 Çevirirseniz ,Yardımcı Olacak Arkadaşlar bulunur,Çünkü 2003 Kullanan Çok Kişi Var
bunu inceleyin ve kendinize çevirin