AccessTr.neT

Tam Versiyon: ms access mobile var mı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
msaccess'i el terminali ya da el bilgisayarında kullanmak için program var mı? msaccessmobile? var mı?

var ise nasıl kullanılabilir yani; kullandığımız programları el terminaline entegre edebilirmiyiz....

teşekkürler
Bildiğim kadarıyla yok ancak Filemaker'ın mobil versiyonu var. Filemaker Access'ten veri alabildiğine göre mobilde Filemaker masaüstünde Access çözümü olabilir.
anladım sayın alpeki99, ancak excel-mobile'de var o da acess'ten veri alabilir o da çözüm olabilir ancak biz access'i diğerlerinden daha iyi bildiğimiz için olsa gerek Access olursa daha basit çözümler üretiriz sanırım..

ayrıca;
http://pocketpccentral.net/software/database.htm
kullanılabilirliği nedir bilmiyorum...
Bu siteyi bilmiyordum verdiğiniz güzel oldu teşekkürler. Diğer programlar hakkında da bilgi sahibi olmuş olduk. Dediğiniz gibi Excel kullanımıda bir çözüm olabilir. Benim umudum Access'in doğal mobile desteği 2-3 versiyon içinde verecektir diye ama iş önce VBA.NET tabanına geçilmesi lazım.
Arkadaşlar, pocket pc'de vb programları çalışıyor. Sql'in pocket versiyonu da var. (dosya uzantısı sdf'dir) Access mdb dosyasından veri alabilen veritabanı uygulamaları da var. Bir ara bu konuda çok emek sarfetmiştim. Araştırmalar sonunda şu anda hatırlayamadığım bir sitede bir veri tabanı convertorü bulmuştum, ms Access dosyalarından da veri alabiliyordu. Ama elimde bir pocket olmadığı için deneyememiştim.
hepimiz biliyoruz ki bir çok prg. access'i veritabanı olarak kullanıyor...
mesele veri almak değil zaten prg. en azından bir bölümünü 'stok kısmını' kullanarak
müşteriye satışta en son stok durumuna göre satış yapmak...!

hal böyleyken stok miktarını sorgulayacak ve her bir müşteri iletişiminde bir önceki müşteriye dahil satılanlar düşülmüş halde son durumu görebilmek ...
bu da bir tablo sorgu ve form gerektirir minicik bir Access programı demektir benim için.. ve ayrıca bu son durumu ve satılanlar merkeze gelindiğinden ana bilgisayarın vt.na yüklenecek ki fatura edilebilsin ve son durum tekrar veri girişi olmadan güncellensin

yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

kullanılabilicek el bilgisayarı vs. markası da belirtilse olur benim için yani şu marka Access kurulu oluyor vs.

teşekkürler..
Sayfalar: 1 2