04/05/2010, 23:21
Sayfalar: 1 2
04/05/2010, 23:36
Resim eklemeyi unuttunuz sanırım.
Görmeden yorum yapıyorum. Muhtemelen Formun üstünde yazan metni değiştirmeye çalışıyorsunuz.. Bunun için formun tasarımında iken özellikler menüsüne geçiniz ve Resim Yazısı bölümünde yazan metni değiştiriniz. Eğer metin yok ise istediğinizi yazınız. Bakalım tutturabildik mi?
Görmeden yorum yapıyorum. Muhtemelen Formun üstünde yazan metni değiştirmeye çalışıyorsunuz.. Bunun için formun tasarımında iken özellikler menüsüne geçiniz ve Resim Yazısı bölümünde yazan metni değiştiriniz. Eğer metin yok ise istediğinizi yazınız. Bakalım tutturabildik mi?
04/05/2010, 23:45
sımdı gonderdım gelmıs olması lazım
04/05/2010, 23:50
Ben de buna az önce cevap verdim. Tahminim tuttu. Deneyin lütfen.
Eğer belirttiğiniz bu yazı hareketli ise bu kez kod bölümünde Form_Load ve Form_Timer alanlarında yazan kodları inceleyin Caption olarak belirtilen alan aradığınız alandır.
Eğer belirttiğiniz bu yazı hareketli ise bu kez kod bölümünde Form_Load ve Form_Timer alanlarında yazan kodları inceleyin Caption olarak belirtilen alan aradığınız alandır.
05/05/2010, 06:15
Sn by_modifiyeci resmi sıkıştırıp ekleyebilirdiniz. Lütfen yönlendirdiğiniz upload sitelerinde seçici olalım. Ben sizin yerinize ekledim.. Saygılar.
05/05/2010, 11:06
Cevap=
Bravo Ercan hocam.....
(04/05/2010, 23:36)ercansahin yazdı: [ -> ]Bunun için formun tasarımında iken özellikler menüsüne geçiniz ve Resim Yazısı bölümünde yazan metni değiştiriniz. Eğer metin yok ise istediğinizi yazınız.
Bravo Ercan hocam.....
Sayfalar: 1 2