AccessTr.neT

Tam Versiyon: Bilgi yazısı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar form da bir butonun üzerine mause muzu getirdik ama tıklamadık belli bir süre mesela 3 sn gibi bilgi yazısı cıkmasını saglama nın bir yöntemi var mı ?Örnek:Windows dan başlat ın üzerine tıklamadan durun ..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
Formunuzu tasarım modunda açın, daha sonra ilgili nesnenin özelliklerine girin, buradaki "Denetim İpucu Metni" bölümüne istediğiniz açıklamayı yazın. Kolay gelsin.
Verdiginiz bilgi için teşekkür ederim.Birşey daha sorsam ayıp olmaz inşallah..Metin kutusuna bir bilgi girdigimde ve bu bilgi kayıtlarda varsa otomatik olarak baş harfini yazdıgımda tamam lamasını nasıl saglarım ..
Tabiki ayıp olmaz ancak farklı konudaki sorunuzu yeni konu açarak sormalısınız. Buraya Tıklayarak ilgili konuyu inceleyin. Tam istediğiniz gibi bir örnek..
İstedigim gibi bir örnek de form özelliklerinden veri girişini kapatırsam çalışıyor.Bu da forma veri girişi yapmamı engelliyor.
Sn ekselanss, hiçbir özelliğini değiştirmeden tekrar deneyin. Bakınız ben deniyorum ve gayet düzgün veri girişi yapıyor. Yani Veri Girişi Hayır olarak kalsın. Eğer kendi örneğinize monte ettiniz ve onda çalışmıyorsa Tuş Bırakılırken olay yordamına atama yapılıp yapılmadığını ve Tuş Ön İzleme nin Evet olup olmadığını kontrol etmeyi de unutmayınız. Kolay gelsin..
Sayfalar: 1 2 3