AccessTr.neT

Tam Versiyon: Bir form üzerinde tablolar arası ilişkilendirme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Haklısınız. Öncelikle ne istediğimi net olarak belirledim. Sizlerin değerli yardımlarının hedeflediğim işleyiş üzerinde nasıl bir etkisi olabilir, onları irdeliyorum. Şimdilik iyi geceler Img-grin - yarın devam etmeliyim. Tekrar teşekkür ediyorum.

Selamlar
Ekteki gibi bir düzeltme yaptım. Sizlerin yardımı ile istediğim bir durum gerçekleşti. İkinci sorum için "Table1_subform"unun Form1 deki "Combo11" içeriğine göre (Like "*" & [Forms]![Form1]![combo11] & "*") şeklinde bir koşula göre listelenmesini nasıl sağlayabilirim?
Bu koşulun başvuru yeri "Table1_subform"da hem "SIPARISNO", hem "SEVKGURUBU" olabilmeli. Değerli yardımlarınız için teşekkürler.

Selamlar.
Merhaba.
Ekte bu konunun devamı olan sorumun cevabını almaya çalışıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Soru:
"Form2" de comboboxa herhangi bir değer girdiğimde "Query1" birinci veya ikinci sütununda benzer değerleri içeren bilgiler "alt form Query1_S" tablosu ile "Form 2" üzerinde listeleniyor.
"Form2" üzerindeki "alt form Query1_S" tablosu üzerinde yön tuşları ile aşağı-yukarı hareket ettiğimde yine "Form2" üzerindeki "alt form Table2_S" tablosunda [SIPARISNO] ölçütüne göre değerlerin listelenmesi nasıl yapılabilir?

Selamlar
yardımcı olabilir misiniz? uzun zamandır cevap alamıyorum. acaba forum kuralları ile ilgili bir hatam mı var? en azından bu konuda bilgi verebilir misiniz?

teşekkürler
sayın temre
size daha önce sayın horozufuk çok güzel bir örnek verdi ve bu gayet güzel bir şekilde tıklandığında süzerek verileri getiriyor,neden onu kullanmıyorsunuz,
Örneğinizi düzenliyorum sn temre
Sayfalar: 1 2 3 4 5