AccessTr.neT

Tam Versiyon: Kayıtlarda Yapılan Değişiklikleri Gözlemleme (Log Tutma) Örneği
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
(27/06/2011, 01:01)crusader1453 yazdı: [ -> ]Hocam, bu uygulamayı uzun süredir kullanıyorum, çok başarılı. Bir sorum olacaktı.

Tbl_Guncelleme_Kaydi tablosunu haftalık olarak belli bir Excel dosyasına export ederek, export edilen tüm verileri silmesini sağlayabilir miyiz .

Sayg.

Merhaba..

İsteğiniz doğrultusunda, beş farklı dosya biçiminde dışa aktarma ve bir kaç özellik daha eklendi.. İlk mesajda güncelleme ile ilgili açıklamayı ve dosyanın yeni halini bulabilirsiniz..

Sayın Taruz, elleriniz dert görmesin.
Sayg.
Sayın Taruz, paylaşımınız için gerçekten çok teşekkür ederim.
Merhaba hocam,
Öncelikle bu örnek tam benim aradığım çalışma, ancak kendi uygulamamda çalıştıramadım.
Ben Kayit_Casusu ile Oturum isimli modülleri veTbl_Guncelleme_Kaydi tablosunu kendi veritabanıma çektim. Fakat ben kullanıcı girişini formla değil standard güvenlik sihirbazı yöntemiyle oluşturmuştum.

Kendi vertibanımdaki bir formun güncelleştirme öncesinde bölümüne Call KayıtCasusu(form,[Kimlik] yazıp formda veride değişiklik yaptığımda kayıt casusu adlı makro bulunmadı hatası veriyor. Neden kaynaklı olabilir. Kullanıcı formlarını kullanmak zorundamıyım. Bunu CuurentUser() bağlantılı çalıştırabilirmiyim.
merhaba sayın preconti,

uygulamanızı eklemek ister misiniz,incelemek için.
teşekkürler.

iyi çalışmalar.
saygılar.
Hocam veritabanını ekledim.

Ben öncelikle bu çalışmada iki şey yapmak istiyorum.
Veritabanına Kullanıcı düzeyi güvenlik sihirbazı vasıtasıyla oluşturduğum standard giriş yöntemi ile birçok kullanıcı giriş yapabiliyor.
mevcut kullanıcı: deneme , pass: deneme

1-) MESAI GIRIS formundaki departman kodlarının olduğu açılan kutudaki değerleri kullanıcıya göre kısıtlama yapabilirmiyim.
Yani a kullanıcısı sisteme girdiğinde ilgili formu açıp açılan kutuya tıkladığında o sadece benim istediğim departman kodlarını görebilsin. Diğerlerini göremesin olabilir mi?

2-) Kullanıcıların yaptıkları değişiklikleri log olarak takip etmek istiyorum.

Yardımcı olabilirseniz memnun olacağım.

dosyayı tekrar ekledim
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7