AccessTr.neT

Tam Versiyon: rapor'da metin kutusu karakter sınırı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba ekteki dosyada rapor ön izleme yapıldığında metnin tamamını çıkarmıyor belli bir kısmına kadar gösteriyor raporun en başında kurum adı çekilen alan ise adı soyadı ilişkili olarak o kısımdaki metin kutusu hepsini çekmiyor bilgi verirseniz sevinirim.
Merhaba
örneğini ekleyememişsin
ayrıca rapora verdiğin tablodan ilgili alanın "Alan boyunu" nu yükselt ,Ver türü Metin ise 255 kadar yükser daha fazla gerekiyorsa Veri türünü Not olarak ayarla olacaktır..yada örnek ekle
o şekilde denedim olmadı ben hemen örneği rarlı olarak ekliyorum.

şu an ekledim mesela denemek için mektuplar formunu açıp 139.kayda gidebilirsiniz orada kurum adı uzun ama bir yerden sonra kesiyor getirmiyor. 139.kayıttayken raporu bas dediğinizde hepsini vermiyor. çok saolun yardımınız için
hangi Alan veya hangi form ayrıntılı açıklayın
mektuplar tablosundaki kurum adı alanı form olarakta mektuplar formu.

şimdi mektuplar formunu çalıştırıp 139.kaydı çağırıp rapor aç dediğinizde kurum adı bir kısmına kadar çekiyor not olarakta denedim olmadı büyüyebilir özelliğinide yaptım olmadı.
tablo konusunda hata yok,sadece adres alanını büyüttüm 255 yaptım ancak şunu gördüm zaten sizin kurum adı alanındaki verilerinizin bazılarının sonunun eksik oldugunu gördüm misal :43,59 96 gibi,ayriyeten Adres alanında da veriler eksik misal:96 gibi yani sonuç olarak tablonda ne varsa o zaten gelecektir.
Sayfalar: 1 2