AccessTr.neT

Tam Versiyon: Diğer Formdan ve ya Üst Formdan Alt Forma Veri Çekme Hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar raham Hocamın test örneğinin ITHALAT formunundaki açılır alt formu gibi eklediğim
örneğime de birleştirdiğim resimdeki gibi açılır bir alt forum yapılmasını istiyorum.
yardımcı olursanız çok memnun olurum. herkese iyi çalışmalar.

ek dosya

[email protected]
Yardımcı olmak isterim ancak hiç birşey anlamadım. Resim eklemişsin ancak birşey anlaşılmıyor. Zaten Site Kurallarımıza da aykırı.

Alıntı:5-) Konu açarken sorununuzu açık bir şekilde ifade etmelisiniz. Sorunuz ile ilgili form, rapor, sorgu vs. nesne isimlerini mutlaka belirtiniz. Sorunuzu mutlaka konuya yazınız, sorunuzu Access form üzerine yazmayınız, konuya soru veya resim içeren slayt veya doküman eklemeyiniz.
[Uyarı Puanı: +2]
Sayın Hocam anlatamadığım için özür diliyorum. Eklediğim Access dosyasının içerisindeki Kişi Ayrıntıları formunun üzerine; raham Hocamın açmış olduğu "Diğer Formdan ve ya Üst Formdan Alt Forma veri Çekme Hakkında" başlığındaki örneğine benzer; düğmeye basılınca açılır bir alt form yapılmasını istiyorum. Ben bu alt form da formumun KELİME kısmında bulduğum kelimelere örnek olması için örnek cümleler görebilmek istiyorum. Eklediğim access, resim ve ram Hocamın da kendi açmış olduğu konuda eklediği acces örneği incelendiğinde konu dahada iyi anlaşılacağını umuyor ve Saygılar sunuyorum.
Kendi örneğinizi ekleseniz ?
Değerli ozanakkaya Hocam yukarıda ilk mesajımda eklediğim [email protected] örneği daha önceden benim hazırladığım ve Değerli kur@l Hocamdan da sesli okuma konusunda yardım aldığım kendi örneğimdir. Saygılarımla; iyi çalışmalar.
kendi formumu ekliyorum. yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler.