AccessTr.neT

Tam Versiyon: Kredi Kartı Takip Programı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
(28/10/2009, 04:17)danny2939 yazdı: [ -> ]Shift Enter İle Açıyorum Ve Yeni Bir Form Eklemek İstiyorum Veya Bi Buton Eklemek İstiyorum Ama Kod Modülünde Benden Parola İstiyo Aynı Zamanda Yeni Bir Form Eklemem İzin Vermiyor



(02/11/2008, 00:32)ayhan2122 yazdı: [ -> ]Arkadaşlar;
Mesaj#17'de Kart Takip'in vb şifresiz son halini ekledim. Bilgilerinize...
Ayhan Hocam öncelikle program harika.Emeğinize sağlık. Kusura bakmazsanız ben renkleri değiştirdim kendime göre ve bazı ufak hataları düzelttim. Taksitleri olduğunun iki katı sayıda yazıyordu.

Çözüm gereken ana problem ise MESAJ 34 te bildirilen ÖDEME formunun çalışmaması. Açıklıyayım: Eğer ödeme yapılacak aydaki tüm harcamalar tek taksitse veya taksitli harcamaların son taksidiyse (ancak sonraki aylara sarkan bir taksit olmayacak o ayki faturada) ödeme formu hata veriyor açılmıyor. Mesaj 34 deki resmi incelerseniz tüm ödemelerin son taksidi veya zaten tek ödemelik. Ancak faturada son taksitlerin yanında ara taksit ödemelerde varsa sorun çıkmıyor.
Problem bu çözüm için önerilerinizi bekliyorum.
Sayın hilsst;

İyi akşamlar... Ayhan2122 hocamın programını 2 yıldır kullanıyorum. Bahsettiğiniz sorunları Office 2003 ve 2007 ile yaşamadım..

Yine de hocam size yanıt verecektir..
Sayın assenucler, şunu bir deneyin: deneme kredi kartı oluşturun, 1 taksitlik bir harcama girişi yapın, mesela 100 tl ve taksit sayısı 1 olsun. Ancak mutlaka deneme kredi kartı ile. Mevcut kredi kartlarınızla değil. Sonra bu oluşturduğunuz harcamaya ait faturayı ödemeye çalışın. Bakalım sizde hata veriyor mu?Şu nokta çok önemli deneme olarak oluşturduğunuz karta 1den fazla harcama girebilirsiniz ancak tüm harcamalar tek taksit olsun, diğer aya birşey sarkmasın. Ben hatanın formülden geldiğini tespit ettiğimizi düşünüyorum bir arkadaşımla. Onun bilgisi çok fazla bu konularda. Yakında programın en son güncellenmiş ve exe uygulama gibi çalışan sürümünü göndereceğim ancak hataların tümü düzelmeli öncelikle.
yeni birşey tespit ettim. deminki mesajımda bahsettiğim durumla ilgili şunu denedim: Deneme adında 6 taksitli bir harcama yaptım. 6/6 ıncı taksite ait faturayı ödemeye çalıştım.Runtime error verdi. Sonra Tablolar-Hizmet tablosundan harcamaya ait 6/6 ıncı taksiti sildim. 6/5 taksit sonuncu fatura olarak görünmeye başladı. Onu ödemeye çalışınca Runtime error verdi. Sonuç olarak harcamaya ait son faturaları ödemeye çalışırken hata veriyor.Bunun sebebi ise Faturalarİlk seçme sorgusunda fatura tarihi sütununda son fatura tarihinden sonraki ödeme tarihini oluşturamıyor.Böyle olunca Ödeme formu için yazılmış formül hata veriyor. Ara ödemelerde sorun yok çünkü takip eden ay tarihi otomatik oluşturulup formülde yerine yazılıyor. Umarım iyi açıklayabilmişimdir. Ancak sorunun özümü nasıl bilemiyorum şimdilik.

Ve sayın assenucler office sürümü ile ilgili değil problem.Hata yaşamamanızın nedeni bence kartlarınıza ait faturalarda sürekli bir sonraki aya atlamalar (taksitler) mevcuttur. Hata vermiyordur. KArtınıza ait son faturayı ödemeye çalışırsanız hata verdiğini göreceksiniz.

Ayhan hocamın acil çözümünü bekliyoruz.
Gercek ten çok ihtiyac duyulan bir program hazırlayıp paylaştığınız için sonsuz teşekkürler
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15