AccessTr.neT

Tam Versiyon: Etiket Özelliğinin gösterilmesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli hocalarım,arkadaşlarım...
Sitede bulunan Otel Yönetim programı ile yaptığım çalışmaya kaynak olması düşüncesiyle,
Ekte sunduğum örnek üzerinde de anlatmağa çalıştığım gibi Etiket üzerine gelindiğinde Etiketin ait olduğu işlemle ilgili bilgileri tablolardan alarak,fare taşındığında olayı ile gizle ve gösterme işlemini nasıl gerçekleştirebilirim bu konuyla ilgili bilgi ve örneklere ihtiyacım var,yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Saygılarımla.
tablonuda eklemelisin...
Hocam tablo fazla yer kaplıyor sitede,Ozan hocanın tavsiyesi üzerine eklemedim sitenim kotası dolduğu için eklemedin.Ayrıca Otel Yönetim olarak sitede yüklü.Saygılarımla.
merhaba sayın fascioğlu,

bahsettiğiniz talebinize dair ek'te örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

iyi çalışmalar,
saygılar.
Hocam mrb,Otel Yönetim Projesini açtıysanız orada 101 nolu adaya bir kayıt girin ve yaptığınız uygulama Oda Özelliği geliyor ancak müşteri adı gelmiyor.
sayın fasciglu,

eklenen uygulama sadece sizin bu konudaki ilk mesajda eklediğiniz tablosuz örneğe göre uyarlanarak yapıldı.bahsettiğiniz projeden sadece tablolar alındı.projenize göre uyarlama olacaksa elbetteki bazı değişimler söz konusu olacaktır,dlookup ifadelerinde.

ayrıca,
odalistesine göre yapmalısınız,konuda da bahsettiğiniz gibi.dolayısıyla da,eğer bir odayı işaretli yaprsanız uygulamanız çalışacaktır.

iyi çalışmalar,
saygılar.
Sayfalar: 1 2