AccessTr.neT

Tam Versiyon: fatura takip
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İyi günler ricada bulunabilirmiyim.. Fatura takibi İçin bir program Kurumun adı tesisat numarası fatura tarihi son odeme tarihi imzaya gitiği tarih Faxlandı (tikli) Fatura ödeme tarihi diye nasıl yazabilrim daha deniyim bu konularda elinde böyle bir döküman olan paylaşabilirmi *.Şöyle anlatayım mesela elektrik olsun su faturası veya adsl faturası olsun tesisat numarası veya telefon numarasını girdiğimde bu bilgiler direk ekrana gelsin hangi dönem faturaları ödendiği felan..
Örneğiniz olmadan çok daha fazla mesaj yazmak zorunda kalacağız. Siz örnek dosyanızı ekleyin yardımcı olacak pek çok kişi çıkar.
elektrik tesisat numarasını girdip enter dediğimizde bu fatura hakkında fatura tarihi son ödeme tarihi borç bilgisi ödedindimi ödenmedi tesisat numarası nereye ait olduğu bilgilerin olması hocam.. birde hocam ocak ayının ayrı şubat ayının ayrı diğer ayların ayrı olması
Merhaba,

Örneğinizi eklemeniz gerektiğini Sn.alpeki99 bildirmiş. Yazdıklarınızı okuduğumdan anladığım henüz bir örneğiniz olmadığı yönünde.. Bence tablolarınızı hazırlamakla işe koyulabilirsiniz.. Bunun içinde burayı tıklayarak arama sonuçlarından faydalanabilir. Örnekleri inceleyerek bir yerlerden başlayabilirsiniz..

Ha unutmadan sorunuzun ayrıntısına indiğimde söylediğiniz pek zor bir konu değil, işin zahmetli kısmı tablo-sorgu-form vb hazırlamak ve bu da size düşüyor.. Dediklerimi hazırlayın takıldığınız noktaları (her nokta için yeni konu) yeni konu açarak sorarsınız.. Kolay gelsin..
hocam şöyle tablo ve form oluşturdum ama gerisinin getiremedim burdan sonra yardımcı olurmusunuz veya ne yapmam lazım ..
ekteki programı inceleyiniz
Database2.rar
Sayfalar: 1 2