AccessTr.neT

Tam Versiyon: Raporda resim gösterme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Öncelikle tüm ilgilenenlere teşekkürler. Access da yeniyim ve programı tanımaya çalışıyorum. Kafamdabir takım örnekler canlandırıyorum yapmaya çalışıyorum ama bir yerde tıkandım. Forumda benzer konular var ama isteğime cevap bulamadım. Yardımlarınız bekliyorum. Sorunum şudur:
"KAYIT" ana formunda "Form Yazdır" sekmesindeki listeden seçtiğim ismin bilgilerinin fotoğraflı çıktısını alamıyorum. Ya ek'le, ya sorgu'yla ya da raporla ilgili ters bir durum var. Çözemedim. Sorgu'lardan ek'le ilgili bağlantıları kaldırdığımda fotoğrafsız çıktı alabiliyorum. yardımlarınızı bekliyor teşekkür ediyorum.
Bu sıralarda karşıma hep şu "ek" konusu geliyor her nedense. Benim size önerim, fotoğrafları bu şekilde depolamayın. Resimleri başka bir klasörde depolayan, raporda kullanmanızı sağlayan ve hiç yer kalmayan birçalışmayı yakın zamanda düzenleyip siteye yüklemiştim. Bence onda kullanılan biçimi kullanın. Örneği aşağıya ekliyorum.
Sayın mehmetdemiral ilginize teşekkür ederim. Verdiğiniz örneği inceleyip kendime uyarlamaya çalışacağım. Ancak küçük bir sorum daha olacak sanırım formun çalışması için modülleri de kopyalamam gerekiyor heralde. Birde resmin üzerine tıklamadan seçili resimleri forma aktarmak mümkün müdür?
Sayın mehmetdemiral
Sanırım çözdüm. Çok teşekkür ederim. Sonucu size bildiririm. Saygılarımla.