AccessTr.neT

Tam Versiyon: access ve mysql veri banlarını tek sitede kullanma_?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
sitemde bir ana site birde alt kılasöre kurduğum başka bir site daha var. ana sitenin vt si mysql alt sitenin vt si Access alt kılasörde kurduğum site sadece üyeleri mysql den diğer bilgileri accesten almasını nasıl ağlayabilirim yardımcı olurmusunuz.( iki sitenin de herşeyi aynı fakat vt leri farklı asp kullanıyorum.)
Ben de şöyle bir sual sorabilir miyim. Mysql tablolarına Access ile bağlanabilir miyim. Nasıl?
Güncel...
(23/08/2014, 11:11)pasa1453 yazdı: [ -> ]sitemde bir ana site birde alt kılasöre kurduğum başka bir site daha var. ana sitenin vt si mysql alt sitenin vt si Access alt kılasörde kurduğum site sadece üyeleri mysql den diğer bilgileri accesten almasını nasıl ağlayabilirim yardımcı olurmusunuz.( iki sitenin de herşeyi aynı fakat vt leri farklı asp kullanıyorum.)

ASP ile hem MySql hem de Access veritabanından bilgileri çekmeyi biliyor musunuz?

(27/08/2014, 01:16)aliyorga yazdı: [ -> ]Ben de şöyle bir sual sorabilir miyim. Mysql tablolarına Access ile bağlanabilir miyim. Nasıl?

MySql tablolarınıza Access ile bağlanabilmek için öncelikle Mysql'in sitesinden ODBC bağlantısını yapacak driver'ı indirip kurmalısınız. 32 bit ve 64 Bit işletim sisteminize göre Exe veya Zip paketini indirebilirsiniz. MySql ODBC Driver İndir

Sonrasında ADO veya Bağlı tablo ile ODBC bağlantısı yapacaksınız.
yazılım dillerini bilmiyorum. sitem yönetim panelinden acces veya mysql olarak çalıştırılabiliyor fakat ben acces ile çalışan site için mysql veri tanında bulunan üyeleri çekmek istiyorum bunu yapamadım.
O zaman sitenizin kodlarını buraya ekleyecek olursanız ASP den anlayan arkadaşlar size yardımcı olabilirler. Diğer türlü buraya örnekte yazılsa sitenize uygulamakta zorlanacaksınız.
Sayfalar: 1 2