AccessTr.neT

Tam Versiyon: access ten worde şartlı aktarmada wordu düzenleme
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
merhaba! worde şartlı aktarma işlemi için yardıma ihtiyacaım var... Şöyleki
worde aktarmada eğer sorgu aktarılmamışsa (bunun yapılmış hali mevcut) örnek boşsa filan aktarma yaptırmıyorum... Sorum şu; eğer aktarma yapılmamış ise Pro.dot dosyasında aktarma yapılan tablonun altında (dfg dfg ) yazılar var tablo gelmediği durumda bu yazılarında silinmesini istiyorum ama tabiki wordde yazan tüm yazıları diğil çünkü bunların altında başka yazılarda olucak sadece dfg yazan ilk satırı silebilir mesela... Yani satır belirterek silme işlemini nasıl yapabilirim???
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
PRO.dot isimli word şablonunu değiştirdim. Şablonda "ADISOYADISorgu" isminde yer işareti vardı. Silinecek olan kısmı seçip "Silinecek" adında yer işareti ekledim.

 WordApp.ActiveDocument.Bookmarks("ADISOYADISorgu").Range.Paste

kodunun hemen altına

  WordApp.ActiveDocument.Bookmarks("Silinecek").Range.Delete

kodu ekledim.

Bu şekilde yapıştırma işleminden sonra silinmesi istenilen paragrafı siliyor.
Alıntı:Kural denilen kelime insanların zihninde kısıtlayıcı bir kelime olarak bulunuyor. Oysaki kural denilen kelime açıklayıcı ögretici ve tembihleyicidir. Kurallar düzenin sağlanması için vardır. Düzenin olmadığı bir yerde düzensizlik vardır, kaos vardır. İnsanın var olduğu her alanda tehlike vardır ve kurallar bu tehlikelerin oluşması için caydırıcı bir etkendir. Kimse de düzenin olmadığı yerde mutlu olamaz. Bu sitede kurallara uymak zorunludur. 
Site Kuralları:
2-) Herhangi bir soru(n) için konu açtıysanız verilen cevapları inceleyip en kısa zamanda yapılan yardımın olumlu ya da olumsuz sonucunu bildiriniz.
[Uyarı Puanı: +4]