AccessTr.neT

Tam Versiyon: Mevcut raporu değiştirmek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
değerli arkadaşlar, öncelikle tüm yaptıklarımın buradaki örnek ve bilgiler sayesinde olduğunu belirtip tüm arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum.
sorunum örnekte olan raporun sorumlu ekip başının işlerinin altına sıralanması ile ilgili.
raporu çıkarttığımda örn. bugün 13-10-2014 e göre alt alta sıralaması ama
aynı sorumlu ekip başının işlerini altalta sıralasın. bilemiyorum anlatabildimmi. yardımcı olandan da olmayandanda allah razı olsun.
arkadaşlar okuyunca ben bile zor anladım özür dilerim. şöye bişey yaptım raporumu değiştirmek istiyorum. yada varsa önerilere açığım.
Merhaba,

Rapora Gruplama ekleyebilirsin, aynı ekip başının farklı tarihleri olursa rapordaki tarih kısmına ne yazacak bilmediğim için gruplama ile ilgili öneride bulunamıyorum.

[Resim: do.php?img=4611]
Teşekkür ederim ama şöyleki ekteki Excel dosyasını Access olarak haazırlamak istiyorum.
raporda ben işleri girdiğimde örn : bu ustama 3 iş girdiğimde exkteki Excel dosyasının ön izlemesindeki gibi raporlayabileyim. aslında ekteki Access te bunu form ve tablosunu hazırladım raporda istediğimi yapamadım.
Bu arada Mevcut raporu değiştirmek diye yazdığım başlıkta yanlış olmuş herkesten özür diliyorum.
arkadaşlar galiba yardım alamıyacağım. Img-cray
Örnek Access uygulamasındaki veri sayısı yetersiz olduğu için rapor istenilen şekilde mi bilmiyorum.

Üst mesajda belirttiğim gibi gruplama ekledim.

Umarım size fikir verebilir.
sayın, ozan akkaya yardımınız için teşekkür ediyorum. Şu an bir aşamayı halletmiş olduk. yani aynı montaj tarihindeki aynı ekip başının gideceği adresleri alt alta toplamış oldu. fakat ayı tarihe farklı ekip başı girince onu ayrı çerçevede o ekip başına ait müşteri adreslerini alt alta toplamadı zaten ana problem bu.(yani formda farklı bir ekip başı aynı tarihe girilince işlevini yapmıyor)ekli deneme rar Excel dosyasındaki gibi. Yani aynı tarih ve ekip başına göre o ekip başının adreslerini aynı çerçevede toplamaya çalışıyorum. toplam 5 montaj ekibi hergün yaklaşık 15 adrese gidiyor. Bu listeyi günlük hangi ekip hangi adreslerde kontrol amaçlı kullanıyorum. yinede allah razı olsun kardeşim.
eklediğiniz accessdeki veriler ile exceldeki veriler uyuşmadığı için ne istediğiniz anlaşılmıyor.
Sayfalar: 1 2