AccessTr.neT

Tam Versiyon: Barkod okuması için form hazırlama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Çalışmanızda shift kilidi yok ama eksik dll dosyaları yüzünden shift ile de girilemiyor, dışarıdan da bağlanılamıyor. Bu nedenle aşağıdaki dosyada bulunan 3 adet dll dosyasını  -64 bit işletim sistemi kullananlar-  c: windows\sysWow64 altına kopyalamalı. 32 bit işletim sistemi kullananlar direkt olarak c:\windows\system32 altına atabilir.  Bu arada benim gibi 32 bit ofis kullanıyorsanız Office dizinin de programfiles altında değil programfiles(x86) altında olmasından dolayı Microsoft Outlook ve Microsoft Word için Object Library dosyalarının (MSOUTL.OLB ve MSWORD.OLB) yeniden adreslenmesi gerekiyor. Bunun için referanslarda MİSSİNG durumunda olan satırları kaldırıp yeniden doğru referansları doğru adreslerden eşlemelisiniz. Ancak o şekilde dosyanız çalışır duruma geliyor.
Arkadaşlar,
Verdiğim sıkıntı için özür dilerim. Facebook ve Linkedin referanslarını kaldırdım ancak daha düşük versiyona kaydedemiyorum. Kullandığım özellikler nedeniyle buna izin vermiyor program.
2003-2007 versiyonu yüklüyorum.
Sayın azlan,

Uygulamanız incelendiğinde,öncelikle;uygulamanızın daha verimli,kullanışlı ve performanslı olarak sağlıklı işlerliğinin sağlanması açısından,lütfen uygulamalarınızda Katıştırılmış Makro kullanmak yerine karşılığına denk gelen kodlamaları ilgili olay yordamlarına kod olarak eklemeye özen gösteriniz. böylece,hem olabilecek makro sorunları veya engellemelerine yönelik doğabilecek sorunları engellemiş olursunuz hem de kodlama alışkanlığı elde ederek bu hususta kendinizi geliştirmiş olursunuz.buna riayet etmek ve uygulamak elbette ki sizin takdir ve tercihinize kalmıştır.bu sadece tavsiye niteliğinde bir bilgilendirmedir.

Son olarak,aslında,uygulamanızdaki sayım formu üzerinde yer alan denetimlerini değerlendirerek kullanmak sureti ile,bu talebinize geçici bir çözümü edindirmek anlamında değerlendirilebilir.

Bu sebeple,EK’te;SAYIM ve SAYIM RAPORLAMA formları ve SAYIM tablosu üzerinde bazı düzeltmeler yapılarak (not:sadece bu formlarda ve tabloda düzeltmeler yapılmıştır.uygulamadaki diğer kısımlar ile herhangi bir işlem yapılmamıştır.bilgilerinize) oluşturulmuş hali ile örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.

Kullanım için;sayım formunda siz son eklenen kaydın bilgisi gelecek şekilde oluşturmuşsunuz.bundan dolayı form üzerine eklenen YENİ isimli butona tıklayınız ve depo adı ve tarihi belirleyip kaydediniz. sonrasında her yeni bir barkod değeri girildiği takdirde kayıt ve yeni bir kayıt ortamının hazırlanması sağlanmış olacaktır.eğer ki,siz bu depo ve tarih alanlarından değişiklik yapmak isterseniz bunu gerçekleştirmek için de yine YENİ butonuna basıp öyle değerleri değiştiriniz ve kaydediniz.böylece,siz form üzerinden depo ve tarih belirlediğinizde bu değerler varsayılan olarak yeni kayıt hanesinde ilgili alanlarda yer alacaktır.bu işin sadece basit halidir.elbette ki,daha teferruatlı ve alternatif çözümler de söz konusu olabilecektir.fakat,bu hali ile de çözüm olarak kullanılabilir.

Bir de,kullandığınız Office’e uygunluğu açısından,kodlarınızdaki fonksiyonları ptrsafe için declare etmeyi yani dahil etmeyi unutmayınız.denemelerde sorun olmaması açısından kullanım için iptal edildiğinden dolayı bunu da belirtmek isterim.bilgilerinize.İyi çalışmalar,
Saygılar.
sayın azlan,

EK'te,özelden talebiniz doğrultusunda Assest ve Sayım Tablolarının tasarım ve veri görünümlerini içeren resimler mevcuttur.inceleyebilirsiniz.bilgilerinize.

iyi çalışmalar,
saygılar.
(19/11/2014, 13:43)atoz112 yazdı: [ -> ]sayın azlan,

EK'te,özelden talebiniz doğrultusunda Assest ve Sayım Tablolarının tasarım ve veri görünümlerini içeren resimler mevcuttur.inceleyebilirsiniz.bilgilerinize.

iyi çalışmalar,
saygılar.


Sayın Atoz112,
Ete de benim bilgisayarda Sayim tablosunun görüntüntüsü var. Bunun bir açıklaması varmıdır acaba. Herşey aynı.
Sayfalar: 1 2 3