AccessTr.neT

Tam Versiyon: Sorguda Aynı Kayıtı Birden Fazla Gösteriyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Selamünaleyküm Günlerdir çözmeye calıştığım sorunu bir türlü çözümünü bulamadım ekteki resimde gördüğünüz üzere acılır form bir başka tablodan verileri düzgün bir şekilde almakta ama altdaki sorgu alanında kaydet dediğimde ise acılır formdaki tablonun id'sini ekrana getirmekte ve bir kayıtdan acılır formda ne kadar veri var ise o kadar ekleme yapıyor sorgu alanına ekteki uygulamada bunun örnekleri var incelediğimde aynısını uyguladım ama bir türlü çözüm bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. iyi çalışmalar dilerim

[attachment=21433]
Örnek eklerseniz, hızlı ve doğru bilgi alırsınız.
sayın yorum70 örnek ekte mevcuttur.
liste kutusunda daha önceden kaydedilmiş verileri mi görmek istiyorsunuz?
sayın ozankaya örneği incelerseniz ne demek istediğimizi anlıycaksınız zaten. sorun şu : açılır liste kutusunda daha önceden farklı bir veritabına kaydedilmiş veriyi alıyorum açılır liste kutusunda bir sorun yok ama ekteki resimde resimde gözüken liste şeklindeki sorgu bölümünde açılır liste kutusundaki isimler değilde bunların id numaraları gözüküyor ve tek giriş yaptığımda açılır liste kutusunda kaç tane veri var ise hepsinden bir er adet kayıt yapıyor. 

resimdeki örnek ;
 ben deneme adında müşteri eklediğimde sorgu alanında ise şantiye açılır liste kutusunda 8 tane veri bulunuyor bu verilen hepsinden birer adet deneme kaydı gösteriyor buda her bir kayıtda 8 adet kendisi kayıt oluşturuyor silmek istediğimde isede hepsini bir siliyor.
Şöyle sorayım o zaman, resimde deneme isimli müşteri kaydedilmiş, siz sadece 1 adet deneme isimli müşteriyi mi görmek istiyorsunuz yoksa daha önceden kaydedilen müşterileri mi?
Sayfalar: 1 2