AccessTr.neT

Tam Versiyon: Alt Forma veri almak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba Arkadaşlar,

Forma bağlı alt forma Ado ile veri almak istiyorum. Metin kutusu ile tc bağlı filtreleme yaptığımzaman alt forma sadec 1 kaydı getiriyor. istediğim aynı TC ye ait kaç veri varsa alsın.
Alt formun kayıt kaynağı boş olduğu için bir grid gibi kullanılması mümkün görünmüyor.
Ben bir liste kutusuna ekleme örneği yaptım.
Bunu aşağıda bulabilirsiniz.

Kolay gelsin.
sayın mbb,


konu ile ilgili son durumunuz ne aşamadadır,bilgilendirmek ister misiniz.teşekkürler.

iyi çalışmalar,
saygılar.
(15/12/2014, 17:13)atoz112 yazdı: [ -> ]sayın mbb,


konu ile ilgili son durumunuz ne aşamadadır,bilgilendirmek ister misiniz.teşekkürler.

iyi çalışmalar,
saygılar.
Sayın atoz112 cevabınız için teşekkür ederim. Aslında söylediğiniz yöntemle denemiştim. Formun üst bilgisine başlıkları yazarak formun içine de liste kutularını ekleyerek sonuna resim icon olarak eklemiştim. söylediğim yöntemle olabiliyormu diye merak etmiştim, Accesse yeni merak sardım o yüzden yanlış sorsamda kusura bakmayın.dediğiniz yöntemle yapacağım. Teşekkürler.
Sayın mbb,

Sanırım bir düzeltme yazısında bulunmak hasıl oldu kanısındayım.çünkü,

Bu içeriğinde olduğumuz konuda benim size herhangi bir katkım ya da mesaj yazım söz konusu değil.belki bir başka konunuza yönelik olarak kast ediyor olabilirsiniz bu açıklamanız için.fakat,ben burada sadece,sayın Kur@l’ın yazmış oldukları cevabi nitelikteki yazılarına dair bir yorumunuz ya da son durum hakkında bir açıklamada bulunmanıza dikkat çekmek sureti ile bu konunuzu size hatırlatmada bulunmak istedim.

Son olarak,yaptığınız bu açıklama yazısı eğer sayın Kur@l’ın paylaşımına yönelik ise,o zaman bu açıklamayı ve teşekkür ifadenizi sayın Kur@l’a yönelik olduğunu belirten bir düzeltme yazısında bulunmanız yerinde olacaktır.etik olan da bu.bilgilerinize.

ayrıca,sayın Kur@l’a da,paylaştıkları açıklamalar ve örnek için de teşekkürler.

İyi çalışmalar,
Saygılar.
Sayın atoz112,
kusura bakmayın, bu günkü yoğun işten karıştırdım. bu sitede cevap verme zahmetinde bulunan soru soranlarla ilgilenen siz değerli arkadaşların hespsine ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim. dediğiniz gibi sayın [email=Kur@l'ı]Kur@l'ı[/email] atlamam gerekirdi, onada yardımları için burdan teşekkürlerimi sunarım.
iyi çalışmalar,
saygılar.