AccessTr.neT

Tam Versiyon: Rehberlik Araştırma İçin Program Yaptırılacaktır
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5
MERHABA..
REHBERLİK VE ARAŞTIRMA MERKEZİ İÇİN PROGRAM YAPTIRMAK İSTİYORUM..
ÖĞRENCİ DOSYA NO-ÖĞRENCİ TANISI-DEĞERLENDİRMEYE GELDİĞİ TARİH-RANDEVU VERME-RANDEVUYA GELEN-GELMEYEN-EĞİTİM KARARI-GİTTİĞİ OKUL-DESTEK EĞİTİM KARARI-AİLE KİMLİK BİLGİLERİ-DOSYA EVRAK BİLGİLERİ VS VS KONULARI OLAN,

AY SONUNDA HANGİ ÖĞRENCİLER DEĞERLENDİRİLMİŞ,TANILARI NELERDİR..AY SONUNDA YIL SONUNDA İSTATİSTİKİ BİLGİLERİ VE DİĞER KONULARDA RAPORLAMA VE ÇIKTI ALABİLECEĞİM BİR PROGRAM YAPTIRMAK İSTİYORUM..

DETAYLARI GÖRÜŞEBİLİRİZ..

NOT : eposta adresinizi açıktan vermeniz sizin için sıkıntı oluşturabileceği için silinmiştir.
Kişisel tavsiyem programı kendiniz yapmanızdır. Sitemizde takıldığınız noktalarda yardımcı olacak çok sayıda üyemiz mevcut.
Değerli arkadaşlar;

İsterim ki evet kendim yapayım bahsettiğim programı..ama Access ile nereden nasıl başlamam gerektiği konusunu bilmiyorum..

Vaka Kayıt programı evet bana yakın ama kullanılan terimler-menüler değişmesi lazım bunu nasıl yaparım??Bir de bu programda kayıtları silme nasıl olacak??menüleri yeniden düzenleme vs nasıl olacak=??


Bana basitçe program yapma konusunda video desteği sağlayabilir misiniz???
(13/12/2014, 19:13)mehami yazdı: [ -> ]Bana basitçe program yapma konusunda video desteği sağlayabilir misiniz???

https://accesstr.net/forum-access-videolari.html

(21/04/2009, 00:10)ozanakkaya yazdı: [ -> ]Ayrıca ücret karşılığı program yapan arkadaşlar var. Program yaptırmak istiyorsanız İletişim linkini tıklayın. Size program yapacak birisini buluruz.
merhaba..
Bahsettiğiniz sayfalardaki videoların çoğunu izleyerek accesste tablo-form-sorgu vs hazırlamayı öğrendim..Tabloya verileri ekledim,form ve sorguları da ayarladım..

Şimdi sıra kısa yoldan veri ekleme-güncelleme-silme ve belirleyeceğim kriterlere göre A4 kağıta çıktı almakta..Bunun için yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

Access için kıya yol yani program arayüzü-basitçe bir admin sayfası nasıl yapabilirim??

Yardımlarınız için tşekkür ediyorum..

Saygılar.
Sayfalar: 1 2 3 4 5