AccessTr.neT

Tam Versiyon: yeni güne göre yeni kod
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merhaba,

öncelikle verdiğiniz örnek ve cevaplar için teşekkür ederim. ATOZ112 arkadaşımızın verdiği kodu uygulamıştım fakat orada id no artarak gittiğinden hergün numara 01den başlamıyor kaldığı yerden devam ediyor. yorum70 arkadaşımın verdiği kodu da uygulayamadım. örnek dosyam ek'tedir.
     Sayın Atoz'un gönderdiği çalışmayı istediğiniz biçime dönüştürdüm. Bunu yapmak için bir alt form üzerinden bir önceki kayda bakarak güncel kayıtla karşılaştırıp eğer tarih aynıysa devam eden sıralamayla son iki haneyi vermesini, yok tarih değişikse de 01 ile son iki hanede yeni bir sayı kümesine başlamasını sağladım. 

     Bunu inceleyerek kendi çalışmanıza uyarlarsanız bu işten zevk alırsınız. Aksi taktirde "her çalışmanızı birilerinin yapmasını istemek" gibi bir kötü alışkanlığınız olur. Bu sitedeki bir çok arkadaş -elbette ben de dahil- tırnak içinde yazdığım hataya düşmeyerek "uzman" seviyesine yükselmiştir. Size de önerim bu yöndedir. Kolay gelsin.
Mehmet hocam teşekkürler. zaten takıldığım bir konuda önce formda arama yaparım. bulduğum örnekleri kendi yaptığım projelerime uygularım. çok takıldıysam konu açıp sorarım. sağolun formdan alamadığım cevap yok.
Benim anlattığım da tam olarak bu işte. Memnun oldum.
Sayfalar: 1 2