AccessTr.neT

Tam Versiyon: Tablo ve İlişki
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kütüphane otomasyonu yapıyorumda tablo ve ilişkileri yaptım formlara geçmeden önce sizlerede sormak istedim tablolarda veya ilişkilerde yanlışlık veya eksik fazla alan varmı?
sayın enes5454,


bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak,
aşağıda bağlantısı verilen Kütüphane Uygulamasının içeriği,sizin hazırlamayı düşündüğünüz örnek uygulamanıza benzerlik içerdiği için veya yaklaşık niteliklerde olduğu için,bu örnekten yola çıkarak kendinize göre esinlenmek sureti ile bir uygulama hazırlayabilirsiniz.

Access'te Kütüphane Programı

fakat bunun için,ilgili kişi ile irtibat kurup ya uygulamasının kullanımına dair ya da içeriğini kendinize uygun hale getirmeye dair izin talep edebilirsiniz,etik olması adına.takdir ve tercih sizindir.

ayrıca,site içi aramada Kütüphane kelimesini arattığınız takdirde içeriğinde çeşitli bilgileri ve örnekleri barındıran konular mevcut.faydalanmak üzere incelemelerde bulunabilir,kendinize göre bir uygulama geliştirerek deneme örnekler hazırlayabilirsiniz.hazırlayacağınız örneklerde sorunlara veya hatalara maruz kalırsanız da,konunuzda danışarak katılımcılardan katkı talep edebilirsiniz.bilginize.

iyi çalışmalar,
saygılar.