AccessTr.neT

Tam Versiyon: ERP Programı Oluşturma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar Herkese Merhaba,

      Siteye yeni üye oldum ve Mc Access ile ilgili çok az bilgim var ve siz bilenlerden destek bekliyorum, umarım yanıtlamaya değer bulursunuz.
       Yeni mezunum ve bir Mermer İşleme Tesisinde Planlama Mühendisi olarak işe başladım bu yıl ilk işim ve kurumumuzda planlama alt yapısı oluşturmaya çalışıyorum. Şuan kurumumuzda bir ERP programımız yok Tiger kullanıyoruz ve Genel Müdürümüz benden böyle bir çalışma yapıp yapamayacağımı araştırmamı istedi.
       Mc Access ile ERP programı yapabilmem mümkün mü ? mümkün ise nasıl bir yol izlemem gerekli beni yönlendirirseniz çok mutlu olurum.
        Sıkılmadan okuduğunuz için teşekkürler, tüm üyelere iyi günler dilerim.
merhaba,aramıza hoşgeldin

Acesste veya başka dilde yazılamayacak birşey yoktur.yeterki,bilgi ve planlama olsun yeter,bunun içinde öncelikle bilgn olmalı,sonuç yapılır.
Çok teşekkür ederim,

Bu işin üstesinden gelebilmem için hangi dili tavsiye edersiniz ? ve bir eğitim seti link 'i bulmamda yardımcı olabilir misiniz ?
dilin önemi yok, vba,vb.net, c#, Delphi, pyton, asp, php hepsinden birisi olabirlir.
hepsi ile yazılır. önemli olan o dili iyi bilmek ve kullanmak, size şu an bol miktarda boş zaman ve ayrıca fazlası ile emek harcayıp öğrenme aşamasını ortalama 3-5-7 yıl içinde (büyük oranda) bitirip programınızı yazmaya başlayabilirsiniz.
Çok Uzun ve zahmetli bir yol var önünüzde ,hemen olacak iş değil.
Yorumlarınız için çok teşekkürler.
Sayfalar: 1 2