AccessTr.neT

Tam Versiyon: Filitrelemek
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Tabloda takip kartı onun içinde trafik formu var.Trafik formunda iki farklı tablodan bilgi alıyorlar.trafik birinci form ve ikinci form dersek ikinci formda borçlu adını satır kaynağından  aldı bilgilerin hepsi değil sadece o föye ait borçlular listesi gelsin (il/ilçe gibi) istiyorum
Sayın icra,

Öncelikle önemli bir hususu belirtmekte fayda var kanısındayım.

Eklediğiniz örneğiniz incelendiğinde içeriğinde gerçek kişilerin olduğu düşünülen veriler barındırdığı gerekçesi ile örnek uygulamanız geçici olarak onay dışı bırakılmıştır.çünkü,bu gerçek verilerin yayınlanması size bir sorun teşkil edebilir.

bu nedenle,lütfen;uygulamanızı bir yedeğini çıkartıp içeriğinde farazi gerçek dışı bilgiler barındıracak şekilde ve lütfen,SADECE talebiniz ile ilgili olarak nesneler (tablo,sorgu,form,..) kalacak ve diğer gereksiz olanları iptal edecek şekilde tekrar düzenleyerek ekleyiniz.

Sayın icra,
Belki size göre veya katılımcılara göre izah etmiş de olabilirsiniz,fakat ben kendi adıma,açıkçası bu yazdıklarınızı tam anlayamadım.elbette ki,bu yorumlarım sadece beni bağlar.tercih ve takdir sizindir.Çünkü,yazdıklarınızdan yola çıkıldığında,her birinde aşağıdaki soru işaretlerine denk gelinmekte.

1)       
Alıntı:...Tabloda takip kartı onun içinde trafik formu var....

ifadenize göre;hangi tablo,hangi takip kartı,hangi trafik formu?...fakat,kast ettiğiniz; E KART adlı formun içerisindeki  Takip Kartı yazılı butonun kaynak gösterildiği Föy-Föy adlı form mu?

2)       
Alıntı:...Trafik formunda iki farklı tablodan bilgi alıyorlar...

ifadenize göre;hangi iki farklı tablo?... fakat,1.maddede tahmin edilen husus geçerliyse;bu formun üzerinde yer alan alt formlar direkt tablolardan değil sorgular kaynak gösterilerek verileri alıyorlar?

3)
Alıntı:...trafik birinci form ve ikinci form dersek ikinci formda borçlu adını satır kaynağından...

ifadenize göre;birinci ve ikinci form diye tabir ettiğiniz formların tam adı nedir?...satır kaynakları olarak ne gösterilmektedir?

4)
Alıntı:...bilgilerin hepsi değil sadece o föye ait borçlular listesi gelsin...

ifadenize göre;hangi formda ya da alt formda veya sekmede bu listelemeyi talep ediyorsunuz?

Son olarak,tam netlikte ve yeterli açıklama olacak şekilde,hangi tablo ve hangi form ya da hangi sekmede talebinizi daha ayrıntılı beyan ediniz.hatta,bunun için en uygunu bir Excel şeması ya da ekran görüntüsü  üzerinde de gösterilebilir.bilginize.

Site Kuralları sayfasında yazılı hususları tekrar incelemenizi temenni etmekle birlikte,Konu;
Access Örnekleri ve Uygulamaları Kategorisi içerisine açıldığından dolayı,Access Soruları ve Cevapları Kategorisi’ne taşınmıştır.

İyi çalışmalar,saygılar.
ilginiz için teşekkür ederim bu konuyu kapatalım ben tekrar tablo ve formları sadeleştirerek tekrar konu açayım
Sayın icra,

Konunuz;
Hali hazırda henüz bir ilerleme veya gelişme göstermediğinden dolayı,yeni bir konu açmanızı gerektirecek bir durum da söz konusu değildir.

Bu nedenle,yapmanız gereken SADECE;

İkinci maddede yazılı hususları da dikkate alarak ve özellikle de

Alıntı:Eklediğiniz örneğiniz incelendiğinde içeriğinde gerçek kişilerin olduğu düşünülen veriler barındırdığı gerekçesi ile örnek uygulamanız geçici olarak onay dışı bırakılmıştır.çünkü,bu gerçek verilerin yayınlanması size bir sorun teşkil edebilir.

 
bu nedenle,lütfen;uygulamanızı bir yedeğini çıkartıp içeriğinde farazi gerçek dışı bilgiler barındıracak şekilde ve lütfen,SADECE talebiniz ile ilgili olarak nesneler (tablo,sorgu,form,..) kalacak ve diğer gereksiz olanları iptal edecek şekilde tekrar düzenleyerek ekleyiniz.

Uyarısını da göz önünde bulundurarak,gerek uygulamanızı bu taleplere göre yeniden ekleyiniz ve gerekse de yoruma veya soruya mahal bırakmayacak şekilde talebinizi daha net açıklamalar ile anlatımlar yaparak beyan ediniz.bilginize.

İyi çalışmalar,saygılar.
teşekkürler müsait olunca yapaçağım
Ekte tekrar örneği ekte sunuyorum örnekte takip kartı formu var formun içinde iki tane trafik formu var
trafik formu bilgilerini genel tabloda tutuyorum
trafik-2 formunu bilgilerini trafik-2 tablosunda tutuyorum
Benim sıkındım şu trafik-2 formuna bilgi girerken borçluları listesi kuruntusunu genel tablo (Takip kartı borçlu sorgu) alıyorum burada bütün borçluların isimleri geliyor ben ise sadece takip kartında ki borçluların gelmesini istiyorum
Sayfalar: 1 2