AccessTr.neT

Tam Versiyon: Accesste E-Okul Sisteminden Bilgi Çekme Nasıl Yapılır?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
S.aleykum değerli forum üyeleri-adminler;

Kuruma ait şifre ile (Rehberlik ve Araştırma Merkezi resmi kurum şifresi ile ) okul okul öğrencilerin listesini e-okul sisteminden görebiliyoruz..

Biz istiyoruz ki kurum kullanıcı adı ve şifresini form üzerinden girelim ve tüm öğrenci listelerini ilgili okullar ve ilgili sınıflar için çekebilelim..

Bu mümkün müdür?Bu konuda öneri ve yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..

NOT: Ekteki program üzerinden e-okul sistemine veri girişi olmayacak..Biz sadece e-okul sistemi üzerinden okuldaki öğrencilerin listesini programa çekmek çekmek istiyoruz..
sayın mehami,

bahsettiğiniz internet üzerinden (webden) veri alma talebinize yönelik olarak;
site içerisindeki arama sayfasında "webden" ya da "webden veri alma" ifadelerini aratmak sureti ile,edineceğiniz çeşitli konulardaki bilgi ve örnek paylaşımlarını inceleme imkanınız oldu mu ya da incelemeler sonucu bunları deneme durumunuz oldu mu?

denemelerde bulunmanız sonrasında eğer danışacağınız veya herhangi bir soruna ya da hataya maruz kalırsanız,bu hataların veya sorunların tam adını ve hakkındaki açıklamanızı ve oluştuğu esnadaki hata ekran görüntüsünü eklemeniz halinde,katılımcılar tarafından daha verimli paylaşımlar söz konusu olacaktır kanısındayım.

son olarak,aşağıdaki bağlantıyı da inceleyebilirsiniz.

Ssk. ebildirge giriş

bilginize...iyi çalışmalar,saygılar.
Doğrudan bir kaynak bulamadım ama şu yöntemle isteğime bir nebzede olsa ulaştım..

E okula kurumun kullanıcı adı ve şifresi ile girip-çekmek istediğim bilgileri e okul raporlar kısmından exel olarak dışa aktarıyorum..

Daha sonra da exeldeki bu bilgileri dış veri al ile accessteki bu programa alıyorum..Ben istiyordum ki bunu bir iki tıklama ile yapabilelim istiyordum ama manuel olarak bu şekilde sorunu çözdük..Yılda bir defa (Haziran ayı) bu işlemi yapmamız yeterli olacak..

Konu taşınabilir.
Saygılar sunuyorum..
e-okuldan öğrencilerin kimlik bilgileri alabiliyorum ancak senin istediğin gibi öğrenci listesini almayı hiç denemedim.
idrisy hocam,öğrenci listesini çekmeyi bir deneyebilir misiniz??Özel eğitim öğrenci listesini??

Saygılar..
(14/08/2015, 00:32)mehami yazdı: [ -> ]idrisy hocam,öğrenci listesini çekmeyi bir deneyebilir misiniz??Özel eğitim öğrenci listesini??

Saygılar..

Dosya ekleyemiyorum bu nedenle yeni konu açıyorum oradan takip edebilirsin.
Sayfalar: 1 2