AccessTr.neT

Tam Versiyon: Accesste Form Sonuçlarını Raporda Toplam Aldırarak Gösterme Nasıl Yapılır?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
sayın mehami,


EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.bilginize.

iyi çalışmalar,
saygılar.
Değerli atoz112 hocam;
İlginize çok tşk ederim..Sorun yok,örneğiniz tam istediğim gibi çalışıyor..Bu uygulama örneğinizi kullanmakta olduğumuz programa nasıl alabiliriz??Neleri almamız gerekiyor??

Raport1 deki 3 adet metin kutularını ve ozan hocamın sorgusunu aldım ama açıklama kısmındaki madde 1 ve madde 2 hata verdi..

yaklaşık 2500 kayıt olan programımıza bu özelliği almamız lazım ama nasıl??Öneri ve yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..
Sayın mehami,

Öncelikle,konunuzun 7.mesajında örneği eklerken açıklamasını da yapmak gerekiyorken,bunu sağlamadığım için;sizden özür dilerim.

düzenlemesi ile örnek eklemeyi gerektiren 6.mesajdaki talebiniz için uygulamada kullanılan ilklerisay adlı sorguyu,asıl uygulamanıza aktarmanız yeterli olacaktır,değişiklik olmaksızın eğer ki aynı tablo ve alan adlarını barındırıyorsa.

Diğer açıklama satırlarındaki kodların geçerli olması için de zaten sayın ozan bey tarafından hazırlanan srg_sledtoplam adlı sorgu yeterli.bu ifadeler SADECE açıklama satırları için bahsi yapılmıştır.

Son olarak,asıl teşekkür sayın ozan bey’e.
ben sadece,düzenleme ve birkaç eklemede bulundum.bilginize.

İyi çalışmalar,saygılar.
Değerli atoz112 hocam ve ozanakkaya hocam;
İlgilerinize ayrı ayrı tşk ediyorum..Örneği kendi uygulama aldım,lakin açıklama kısmında madde 1 ve madde 2 de # Hata şeklinde hata alıyorum çözemedim olayı..


Kendi uygulamamdaki verileri atoz hocamın eklemiş olduğu son örneğe aldığım zamanda ilk defa gelenler sayısında hatalı sonuç veriyor,öyleki;

İlklerisay adlı sorguyu çalıştırdığımda haziran ve temmuz ayındaki ilk defa gelen öğrencileride hesaba katıp ağustos ayında ilk defa gelen öğrenci sayısına ekleyip,toplam sonucu raporda madde1 de ilk satırda gösteriyor..

Oysa bizim istediğimiz seçilen ayın ilk günü 01 ile son günü 30 ya da 31 arasında istatistik almaktır..Tüm veriler sadece bu iki tarih arasındaki veriler olmalıdır..

Çözüm noktasında öneri ve yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..
sn Mehami,

benim eklediğim 3 sorgu var.

"srg_rapordestekegitim_bay", "srg_rapordestekegitim_bayan" ve "srg_sledtoplam"
Değerli ozanakkaya hocam;
Çok çok tşk ederim..Diğer iki sorgunuz gözden kaçmış..ben sadece srg_sledtoplam adlı sorguyu hazırladığınızı sanmıştım..
Şimdi sorun ortadan kalktı,kendi asıl uygulamama(2500-3000 e yakın veri var şuan) çektim bunları..

Tek sorun ilk defa gelenlerin sayısını seçtiğimiz iki tarih arasında gelenlerin sayısını vermesi kaldı..Bir önceki mesajımda da belirttiğim gibi,haziran-temmuz-ağustos ayında ilk defa gelenlerin hepsini veriyor..Oysa seçilen ili tarih sadece ağustos ayı ise yani 01-31 ağustos 2015 ise bu iki tarih arasında ilk defa gelenlerin sayısını verir hale nasıl getiririz??

Öneri ve yardımlarınızı bekliyor saygılar sunuyorum..
Sayfalar: 1 2 3