AccessTr.neT

Tam Versiyon: kaydet butonu tekrar tıklama sorunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Hocam yardımların için sonsuz teşekkürler. Çalışmamın son halinde hem çok verimli işler gercekleşti hemde oldukça fazla yeni bilgi edindim sayenizde.

Ancak çalışmamın bu aşaması itibari ile karşılaştığım 2 temel sorun var;

1. si sipariş formunda satış giriyor ve kaydediyorum hiçbir sorun yok ancak kaydet butonuna ikinci defa tıkladığımda ikinci defa taksitleri yazdırıyor yani satış 5 taksit ise 10 taksit oluyor. ikinci defa uyguluyor komutu.

2. karşılaştığım sorun ise, faiz formunda alt tarafta kişinin kalan tutarı faizlerinin toplamı ve hem kalan hem faizli toplam tutarı yazdırdığımız alanlar mevcut . Ancak bu alanlar kişinin ödeme ayrıntısı açıldığında (+ ya tıklandığında) güncellensin istiyorum. Yani kimin ödemelerine bakıyor isek onun kalan bakiyesi görünsün. yada başka alternatif kalan bakiye ile ilgili tecrübeleriniz doğrultusunda tavsiye edebileceğiniz şekilleri varsa, o anlamda da yol gösterebilirsiniz benim fikrimden daha mantıklı fikirleriniz olabilir. ben öğrenme aşamasında neredeyse olmayan tecrübem ile şekillendirmeye çalışıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

İlgili çalışmam Ek'te
İnceleyiniz, 

faiz sekmesinde +'ya basmadan önce satırı tıklamanız gerekiyor.

olumlu/olumsuz bildirimde bulununuz.
Hocam Kişiye tıklandında değişiyor ancak. kalan borcu ile ilgili yazdıgı bilgiler doğru değil kalan tutarları doğru toplamıyor.

Ayrıca kaydet butonuna ikinci kez tıklanma olayı çözülmüş elinize sağlık
Sayın celilpartal,

“tanınmayan…” uyarısı verdiğinden dolayı örnek uygulamanız 2007 olarak incelenememektedir.

Aşağıdaki konunuzda da 

Faiz hesabı

benzer durum söz konusu olduğu için,önceki sürüm diye eklediğiniz örnek uygulama da incelenemediğinden dolayı,kendi adıma (imkan ve zaman dahilinde de olsa) yardımcı olma imkanım söz konusu olmamıştır. (bu açıklama ifadesi,konunuza ilgisiz kalındı diye düşünmemeniz adına yapılmıştır.)

Son olarak,
önceki sürüme dönüştürme işlemi için,aşağıda bağlantısı verilen konudaki 4.mesajda yazılı hususları denemek sureti ile farklı kaydetmeyi tekrar deneyebilirsiniz.bilginize.

otel otomasyonu

İyi çalışmalar,saygılar.
Atoz Hocam 2002-2003 te kaydederken bu hatayı veriyor

[Resim: do.php?img=5030]
Ozanakkaya Hocam akşamki faiz denememizde yeni farkettiğim bir hata daha mevcut peşinatı ayırmamız gereli şöyleki peşinat eger taksit tutarından küçük ise kalan hesaplayıp ona faiz uyguluyor.
Sayfalar: 1 2 3