AccessTr.neT

Tam Versiyon: Excele aktarım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba,

Ekteki Tablo, Şu anda benim mevcut bilgisayarımda sorunsuz çalışıyor. Başka bilgisayarda kullandığımda formda excele aktarım butonuna bastığımda kod sayfasına yönlendiriyor.

Daha öncede benim bilgisayardada aynı hatayı veriyordu.aşağıdaki bağlantıda yer alan konuda Sayın atoz112 düzenlemişti,olmuştu. 

Tabloyu excele aktarma

Aynı Access dosyasını başka bilgisarda excele aktar çalışmıyor.

Referans Excel eklentilerinede indirdiğim halde yapamıyorum. saygılarımla.
Sayın 53rize,

İmkan ve zaman dahilinde konunuz ile ilgilenme girişiminde olacağımı bildirmenin öncesinde,öncelikle iki hususu belirterek hem bu hususlara dair dikkatinizi çekmek ve konunuza daha geniş bir katılıma zemin hazırlamak hem de sorununuzu çözüme ulaştırabilmek adına daha katkı sağlayıcı olabilmek adına bahsetmek yerinde olacaktır kanısındayım.

1) Konularınız ile her kimler muhatap olduysa,direkt o kişiyi zikrederek yeni bir konu açmayınız ya da direkt kişiye özel bir izlenim vermeyiniz ki,harici diğer katılımcıların da konunuza bilgi ya da örnek paylaşımında bulunabilmelerine imkan sağlayınız.

Size daha öncesinden yardımcı olmuş Kişi ismini ise ancak,konunuz içerisinde kişi ismini sadece şifaen dile getiriniz.

2) Uygulamanızda olası soruna maruz kaldıysanız ya da bir hata iletisi aldıysanız,gerek bu hatanın tam adını ya da açıklamasını ve gerekse de olduğu esnadaki halini gösteren ekran görüntüsünü de eklemeniz sorununuza çözüm için belki biraz daha netlik verebileceği gibi kısa bir cevabı da gerektirebilecek kolaylığı sağlayabilir.bilginize.

İyi çalışmalar,saygılar.
Teşekkür ederim.
sayın 53rize,

EK'te;
bahsettiğiniz talebinize yönelik olarak hazırlanmış örnek uygulama mevcuttur.inceleyebilirsiniz.


olası bir referans sorununa maruz kalırsanız,kendi Access sürümünüze göre kontrollerini yaparak ilgili referanslarınızı işaretlemeyi unutmayınız.bilginize.

iyi çalışmalar,
saygılar.
Teşekkürler