AccessTr.neT

Tam Versiyon: veritabanları arasında bağlantı nasıl yapılır
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(26/08/2010, 23:00)emturker yazdı: [ -> ]Sn.hgsoftware Öncelikle Flaş Belleği F Olarak Tanımlamak İstiyorsanız Bilgisayarıma Sağ Tıklayıp Yönet diyoruz Karşımıza Bilgisayar Yönetimi Çıkacak Listeden Disk Yönetimini Seçiyoruz.


[Resim: adszho.png]

ANLATTIĞINIZ ŞEKİLDE İSTENİLEN NOKTAYA GELDİM...

fakat burada F: sürücüsü yok k l m n p r t s u v y z diye yazılı ama ben F: sürücüsü olsun istiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum...
2 numaralı resimde F: sürücüsü olarak Flaş Disk atanmış olduğunu görebilirsiniz. Eğer bu sizin istediğiniz disk ise sorun yok ancak başka bir diski F: yapmak istiyorsanız 2 numaralı resimdeki F: sürücüsünün harfini değiştirip mesela Z: yaparsanız F: boşta kalacaktır. Sonra istediğiniz diski yine resimdeki gibi bulup harfini F: yapabilirsiniz.
valla evdeki 4 çekirdekli pc de böyle....flaşsh diskdeki L: oluyor bunu N: olarak değiştirebiliyorum ama F: ortalıkda yok
C: var
D: var
E :var
flash diski takınca
L:
oalarak görüyor
bana
F: lazım
ortalıkda yok
2 numaralı resimde 2 yazısının solundaki F: yazısını tek ben mi görüyorum? Lol
(28/08/2010, 15:21)alpeki99 yazdı: [ -> ]2 numaralı resimde 2 yazısının solundaki F: yazısını tek ben mi görüyorum? Lol

[Resim: 94370355.jpg]

Uploaded with ImageShack.us
İlk eklediğiniz resimde F: ismini bir disk almış zaten bundan dolayı F: adresini göremiyorsunuzdur. Sanal CD/DVD ya da fiziksel disklerinizden birisi almış olduğu için bu cihazınızın harfini değiştirerek F: yi boşta bırakmalısınız.
Sayfalar: 1 2 3